Isabelle A en Raf uit elkaar

Ze zijn af en toe nog samen in

Het Swingpaleis

te zien? maar zijn niet langer bij mekaar: het is uit tussen Isabelle A en Raf Van Brussel. Na een periode van dolle verliefdheid zijn ze met hun twee voeten terug op de begane grond geland en ze hebben vastgesteld dat ze voor mekaar niet 'de ware' zijn. Ze zijn als vrienden uit elkaar gegaan, zo vernemen we via Stargate Records.

RdC/K.M.

BR>"Dat klopt"? zegt Valère Pieraerts, manager van Isabelle. "Ze hebben zeer recent besloten uit elkaar te gaan. Dat betekent niet dat ze niks meer met mekaar te maken willen hebben. Op 27 november moeten ze in Brugge nog samen optreden voor Radio 2 en ze zullen zich aan die verplichting houden. Ik sluit ook niet uit dat ze bij andere gelegenheden nog samen op het podium zullen staan. Maar hun liefdesrelatie is uit."

Die heeft ongeveer twee jaar geduurd. Ze begon einde 1997 toen Isabelle in het voorprogramma stond van Sunny Side Up, het trio waarvan Raf Van Brussel de zanger was. De tekst van hun hit

She makes me happy

was toen helemaal van toepassing. Het jaar daarop viel Sunny Side Up uiteen en ging Raf solo. De carrière van Isabelle nam eveneens een nieuwe wending, met enkele uitstekende singles en deelname aan de Eurosong-selectie als boegbeeld van het trio Natural High.

Willy

"Isabelle en Raf uit elkaar? Daar weet ik niks van"? valt haar vorige ex Willy Sommers uit de lucht. "Da's een complete verrassing. Ik wandel hier al een uur rond op de TMF Awards. Het is me nog door niemand verteld. Ik vind het spijtig voor haar. Toen ze bij mij wegging, was dat in alle vriendschap. Ik heb haar het beste gewenst. Je mag zo'n scheiding niet alleen maar negatief zien. Ik heb toen gezegd: 'Hopelijk word je gelukkig bij Raf'."

"Ik vind het spijtig voor Isabelle," herhaalt Sommers. "Enfin, ik vind het spijtig voor hen allebei. Maar ik ken Isabelle natuurlijk beter dan Raf."

Nu in het nieuws