"Voor eigen volk sterk presteren"

Hoboken

W.P.

BR>

HOBOKEN -

De Visputters zullen voor eigen volk tegen Nieuwmoer hun prestatie én resultaat van vorig weekend moeilijk kunnen evenaren. Tom Blommaerts beseft ook dat zo'n sterke prestatie moeilijk kan herhaald, laat staan overtroffen worden.

"De collectieve prestatie was vorige zaterdag af. Jongens wat heb ik er deze week als ex-Kontich-speler van genoten. Het doet echt deugd om bij je ex-club zo ruim te winnen en van de Kontich-supporters felicitaties te krijgen. Dat is nu voorbij en morgen wacht ons Nieuwmoer."

Dat wordt geen gemakkelijke klus. De jongens uit Kalmthout zijn de laatste weken duidelijk in goede doen en verloren vorige zondag nog onverdiend van Mol. "We gaan ze zeker niet onderschatten. Als we morgen dezelfde agressiviteit en inzet kunnen tonen én tegelijkertijd direct tempo in de partij kunnen brengen, denk ik dat we Nieuwmoer moeten aankunnen. De toeschouwers zullen van twee voetballende ploegen wellicht spektakel krijgen. We realiseerden tot hiertoe 10 op 12 buitenshuis en slechts 5 op 12 voor eigen volk. Hoog tijd om die verhouding voor eigen volk wat recht te trekken."

Zorgt Blommaerts zélf weer voor een onopvallende maar sterke en efficiënte prestatie? "Dat streef ik wekelijks na. Ik mag gerust stellen dat ik regelmaat toon. Lukt het wat minder, dan compenseer ik dat met inzet. Het collectief primeert voor mij."

Nu in het nieuws