Wijnegem wil leidersplaats

Tweede A

W.V.

BR>Wie voor enkele weken stelde dat Wijnegem in Boom voor de leidersplaats ging spelen, zou op zijn minst ongelovig bekeken zijn. Je ziet dus maar hoe vlug alles kan keren. Wilfried De Cock: "Het viel allemaal juist op tijd in de goede plooi. Ik ben ervan overtuigd dat wij zondag niet kansloos zijn. Wij zullen ons vel in elk geval duur verkopen. De prestaie van vorige week sterkt mij in mijn overtuiging dat wij momenteel voor niemand bang hoeven te zijn."

Ternesse blijft optimistisch

"Men verwittigde mij voor het seizoen dat de kern zo breed was, dat ik wekelijks met misnoegden zou te kampen hebben omdat ze naast de ploeg vielen", zegt Paul Lambert. "Ik heb daar tot nu toe nog niet veel van gemerkt. Integendeel, het is wekelijks schuiven met de beschikbare pionnen. Toch wordt het hoog tijd dat we het ook eens thuis afmaken nu. Onze supporters bleven al te zeer op hun honger zitten. Hove is dus verwittigd." Ondanks alle blessureleed, blijft Paul Lambert dus in zijn troepen geloven.

Tubantia wil revanche

De rood-witten hebben iets goed te maken bij hun thuissupporters na de miskleun tegen Aartselaar. Of Mariekerke daar een geschikte ploeg voor is, is een ander paar mouwen. Tubantia zal met goeie papieren moeten moeten naar buiten komen, wil het iets oogsten.

Nu in het nieuws