Tweede A

Provincialers aan de aftrap

BR>

Aartselaar

blijft met Henskens, de Vos en Verlinden met drie geblesserden geplaagd. Het recupereert wel Wieselblad, Van Reeth en Van de Putte, waardoor Faucompret en Pauwels terug naar de reserven verhuizen.

Rochus Deurne

hoopte nog een week op Any Gysbrechts beroep te kunnen doen, maar hij is niet hersteld. Zoals voorzien valt Frank Van den Abeel voor een maand uit. Hij wordt vervangen door Willem Vaerewyck. Dave Spapen heeft griep, maar toch wordt op hem gerekend voor zondag.

Hove

is aan recuperatie toe. Jimmy De Loose, Steve Robberecht en Stany Van den Sande zijn terug van de partij. Enkel Jereoen Van Walsum en Andy Nikkola blijven onbeschikbaar.

Ternesse

recupereert Olivier Neyens, maar daar blijft het ook bij. Erik Diels en Yves Van Steen zijn nog steeds out. Marc Goormans en Bert Van Gramberen komen daarbij met een zondag schorsing, terwijl Roberto Salgado mogelijk uitvalt met een verrekking.

Tubantia

is niet zeker over de paraatheid van Steve Rombout, die een verrekking opliep. Peter Claessens is aan zijn tweede zondag schorsing toe van drie.

Wijnegem

kondigt dezelfde ploeg van vorige week aan. Smeulders testte wel, maar het is allicht nog iets te vroeg. Rousseau komt terug op de bank. Minder goed nieuws over Bastini, die op training opnieuw in zijn oude blessure herviel.

Tweede B

Brasschaat

mist Van Beeck die een rode strafdag uitzit. Deckers hervatte, na zijn achillespeesontsteking, voorzichtig de looptraining. Gyesi herstelt vlot van zijn hieloperatie en oefent op de loopband. Verboven (bilblessure) krijgt een week extra rust. Okafor is onzeker door een liesverrekking.

Brecht

plaatst vraagtekens achter de naam van Verdickt die sukkelt met de knie.

Gooreind

oefende tegen Nieuwmoer. Dagmar Knaepkens (kuitblessure) en Van Gelooven (achillespees) zijn twijfelachtig. Mouws is met een liesblessure buiten strijd.

Kaart

kan nog steeds niet rekenen op Amoah (vertoeft in Ghana). Doelman Speleveld hernam, na zijn schouderblessure, de looptraining. Lemmens ontbreekt door gele overlast. Van Roeyen en Sadzo komen aan de aftrap.

Oostmalle

mist Gunther Loots door werkomstandigheden. Rens is door een scheenbeenvliesontsteking niet inzetbaar. Pieter Hendrickx zit een gele schorsing uit.

Tweede C

Zandhoven

mist Heremans die zijn laatste strafdag uitzit. De Backer is onzeker door een kuitblessure. Eggers hernam individueel de looptraining. Somers komt, na zijn heupoperatie, dit seizoen niet meer in actie.

Derde A

Berendrecht

heeft twijfels over de beschikbaarheid van Danny Sebrechts die een lichte verrekking heeft.

Borsbeek

blijft gespaard van afwezigenleed.

Broechem

kan nog geen beroep doen op Bram Van Beirendonck en Ken De Koninck. Luc Obbers heeft een enkelblessure en Werner Janssens heeft een pijnlijke vinger.

FC Ekeren

beschikt over de volledige kern.

's Gravenwezel

mist de geschorste Jef Ickx. Mohammed Boujouh heeft een kuitblessure, Peter De Leeuw een probleem aan de hamstring en Rudi Leukemans een liesblessure. Tom Graauwmans ondervindt opnieuw hinder aan de enkel.

Halle

heeft geen problemen.

Luchtbalboys

telt zeker vier, misschien vijf geblesseerden: Björn Janssens, Dave Donckers, Carl Besseleers en Philippe Geeraerts, en Ronny Cotteney die onzeker is door een bloeduitstorting aan de kuit. Mohammed Fellous is geschorst.

FC Merksem

komt aan de aftrap zonder de broers Van Gorp. Gert heeft een blessure aan de gewrichtsbanden en Sven is geelgeschorst. De jonge Cliff De Backer krijgt zo zijn kans.

Merksem SC

speelt zonder de geschorste Donovan Van Bouwel en Tom Claessen. Nico Van Der Heyden is nog geblesseerd.

Oelegem

weet dat de bilverrekking van Gert Embrechts nog niet voorbij is. Nico Collart heeft een gekneusde voet en Filip Gibis is geschorst.

Oude God

zal Ken Van Kets vier weken moeten missen. Doelman José Herrera test nog. Jamal Elyahiaoui is geschorst. Tijani, Hafid Bouhjar en Jan Schoelinck keren terug.

Pulderbos

acteert op volle sterkte.

FC Pulle

plaatst een vraagteken bij Ronny Van Laer die een knieprobleem heeft.

Schilde SK

gaat opnieuw met een complete, jeugdige en enthousiaste spelersgroep op zoek naar puntengewin.

Sint-Anneke

laat Steve Van Ghiel nog testen. Jile Verhulst is drie weken out met een enkelblessure.

Zoersel

meldt dat naast Filip Ducheyen nu ook Jan Peeters afwezig is. Hij heeft een pijnlijke trap op de voet gekregen.

Derde B

Lint

mist de geschorste Peter Debrabandere.

SK Wilrijk

weet dat op de geschorste Mario Borghgraef na de ploeg compleet is.

Derde C

Exc.Essen

brengt dezelfde ploeg tussen de lijnen als vorige week. Gino Veraart doet mee met de reserven.

Ol.Essen

heeft geen nieuws te melden.

Loenhout

recupereert Eric Augustijns. Peter Cox is geschorst. Gert Janssen is voor langere tijd buiten strijd met een achillespeesblessure. Johan Van Dijck speelt mee.

Mariaburg

is onzeker over de licht geblesseerde Tom Dalle. Dave Van Den Brande is ziek geweest.

M.t.Heide

heeft heel wat zorgen: Jan Aerts, David Callaert, Dirk De Cleir en Rudi Van Haecke zijn geblesseerd. Frank Mertens is geschorst en Eric De Meyer is twijfelachtig.

Putte SK

mist vakantieganger Jürgen Belmans, de geschorste Paul Beyers en de zieke Steve Daponte en Tom Viroul. Geeraert, Robeyns, Janssens en Verbist zijn de vervangers.

Sint-Job

speelt zonder de geschorste Koen De Muyter.

Westmalle

moet het stellen zonder Steve Adriaensen. Tom Kerselaers en Steve Smolders zijn onzeker.

Wildert

meldt dat Mike De Nocker uit blessure terugkeert. Edwin Lohman is geblesseerd. Mark Brugmans heeft zijn schorsing achter de rug en komt in de kern. Tom Doncker behoudt zijn plaats. Sonny Nelen is goed aan het revalideren en keert binnen enkele weken terug.

Nu in het nieuws