"We moeten die slechte prestatie rechtzetten"

Wezel - Witgoor

A.F.

BR>

MOL -

Wezel Sport krijgt voor de tweede week op rij een derby voorgeschoteld. Na de verplaatsing naar FC Beringen komt Witgoor zondag op bezoek aan de Balen-Neetlaan. Geen makkelijke opdracht dus voor de Balenaars, die wel allemaal op de toppen van de tenen zullen staan.

"We verloren op Beringen enkele kostbare punten en nu moeten we die slechte prestatie rechtzetten", verklaart Jelle Peeters. "Een slecht matchbegin werd ons fataal en daar mogen we ons geen tweede keer aan laten vangen.

Dat zorgt voor extra motivatie, al is dat voor de match tegen Witgoor niet echt nodig. Een derby roept altijd een speciale sfeer op bij de spelers en dat is nu niet anders."

Opkijken

Jelle Peeters speelde vorige week een beresterke partij, maar hij weet nog niet of hij zondag ook tussen de lijnen zal staan. "De definitieve opstelling wordt pas zondag bekend gemaakt en dat is maar goed ook.

Op die manier kan ik zeker geen last krijgen van zenuwen. In de voorbereiding ging het allemaal redelijk goed, maar nu val ik er regelmatig naast. De concurrentie is dan ook enorm, want Wezel beschikt over een brede kern. Alles wat komt is mooi meegenomen voor mij, maar er moet niets."

De jonge Mollenaar kwam in het tussenseizoen over van derdeprovincialer KFC Mol, maar hij heeft die overstap goed verteerd. "Buiten wat kleine hinder af en toe valt alles prima mee, vooral omdat ik hier erg veel kan leren. Ik kijk werkelijk op naar jongens als Banica, Paesen en Hooyberghs."

Nu in het nieuws