SV Mol - FC Duffel zat. 19.30u

Eerste provinciale - 9de speeldag

BR>

Scheidsrechter:

Paul Gorremans.

MOL:

Huub Stokmans keert terug uit schorsing. Doelman Frank Mertens moet nog geblesseerd aan de kant blijven.

Kern:

Peter Mertens, De Wit, Stokmans, Ver Heyen, Van Herck, Mandervelt, Moreas, Schoofs, Geerits, Nijs, Irfan Yavuz, Rüfet Yavuz, Stevens, Da Costa, Verboven, Claes, Coomans.

DUFFEL:

Van Rompaey (spierscheur) is out. Van Heurck (bil) is een groot vraagteken.

Kern:

Van der Veer, Van Heurck, Molkens, Van Humbeeck, Bals, Croes, Convens, Kenis, Verlinden, Potoms, Schopenhouer, Schauwers, Ceulemans, Berghmans, Wuyts, Merckx.

Sint-Lenaarts - Veerle zat. 19.30u

Scheidsrechter:

Erik Vangoubergen.

SINT-LENAARTS:

Herijgers sukkelt met een verrekking in de lies. Donckers doet wedstrijdritme op bij de invallers. Soontjens is uit het gips en hervatte de training.

Kern:

Heylen, Hermans, Van Waterschoot, De Bruyn, Taouil, Aertsen, Sommen, De Busser, Gessner, De Kok, Herijgers, Aerts, Luyckx, Rombouts, Van Wanrooy, Frans.

VEERLE:

Sven Otten wordt gerecupereerd. Joeri Stijnen (enkelblessure) blijft aan de kant en David Sannen test bij de reserven.

Kern:

Van den Bossche, Baeten, Carofiglio, Helsen, De Boel, Janssens, Van Aerschot, Gino Stijnen, Van Dijck, Van Wesemael, Dockx, Van den Bergh, Luyckx.

Nijlen - Antonia zat. 19.30u

Scheidsrechter:

Patrick Vanherck.

NIJLEN:

Bergen (werk) is nog meerdere weken out. Callens heeft de loopoefeningen hervat. Breda is geschorst. Mariën, die zich vorige week in laatste instantie ziek meldde, is fit.

Kern:

Wuyts, Willems, Heuvelmans, Obbels, Schoofs, Heylen, Van Assche, Van Dijck, Peeters, Alix, Mariën, Schauwvlieghe.

ANTONIA:

Present ontbreekt door gele overlast. Behiels is onzeker door een kuitverrekking. Bij Van Aken werd het neusbeen rechtgezet en hij zal met een masker spelen. Van Looveren herstelt vlot van zijn meniscusoperatie, maar komt alleen bij de kern als hij volledig fit is.

Kern:

Soenen, Beyens, Janssens, Schoofs, Van Aken, Frans, Swaegers, Pirot, Leyssens, Schepers, Behiels, Van Pelt, Teunen, Verryckt, Claessen, Van Looveren.

Sparta - Ranst zon. 15.00u

Scheidsrechter:

Marc Verbeeck.

SPARTA:

De schorsingen van Nico Maes en Jochen Wilssens zijn voorbij. Bachar moet opnieuw afhaken wegens een hamstringsblessure. Tegen de schorsingen van Brijs en De Swaef werd beroep aangetekend.

Kern:

Mestdagh, Van Hauteghem, Maes, Brys, Verbocht, Deheusch, Vandermeiren, Loopmans, Mussely, Van Haute, Wilssens, Cole, Timmermans, De Swaef, Van Wauwe, Bachar.

RANST:

Als de spelers die met de nationale zaalvoetbalploeg weg zijn zonder blessures tergkeren, is iedereen beschikbaar.

Kern:

Vissers, Vandenbrande, Maris, Piessens, De Geeter, Sebrechts, Ceuppens, Crauwels, De Muynck, Pellegroms, Van Der Put, Plompen, Van Salen, Michiels, Janssens.

Rapid Leest - Kontich zon. 15.00u

Scheidsrechter:

Marc Leysen.

LEEST:

Nieuwbakken trainer Leon Van Den Broeck kan geen beroep doen op doelman Claes die geschorst is. Naegels neemt zijn plaats in.

Kern:

Naegels, Buellens, Bosmans, Asseloos, De Buyser, Huysmans, Simons, Van Campenhout, Derven, Thielemans, De Pauw, Posthumus, Van Kerckhoven, Van Praet, Boonen.

KONTICH:

Van Coninckxloey (achillespees) en Steven Van Herck (knie) ontbreken door blessures. Roel Van Herck zit een gele strafdag uit.

Kern:

Verrept, Beke, Gillis, Coekelbergs, De Dekker, Decuypere, Cabooter, Cassauw, De Herdt, Hermans, Van De Vijver, Vingerhoets, Van Frausem en nog twee aan te duiden spelers.

Bel. Edegem - Hemiksem zon. 15.00u

Scheidsrechter:

Pedro Martin-Perena.

EDEGEM:

Schaessens en Orueta komen terug uit schorsing. Aziz herneemt bij het tweede team.

Kern:

Van Camp, Schaessens, Orueta, De Vries, De Leeuw, Van Goylen, De Smet, El Yahiaoui, Pouillon, Mamusha, Verelst, Messaoudi, Chkaïfi, De Boeck, Verresen.

HEMIKSEM:

De Grave (contractuur) is twijfelachtig.

Kern:

Franky Brems, Verstraeten, Bastaens, Koen Moyson, Jerry Brems, De Grave, Peeters, Van Hoogten, Binon Keno, Jafal Aziz, Strubbe, Bal, De Ceulaerde, Wim Moyson, Bals, Van Coillie, Janssens.

Hoboken - Nieuwmoer zon. 15.00u

Scheidsrechter:

Jozef Vanbesauw.

HOBOKEN:

Van Berckelaer (omgeslagen voet) haakt af. De Bruin voegt zich bij de groep.

Kern:

Laeremans, Dupont, De Bruin, Smolders, De Groof, Elidrissi, Deraet, Coeckelberghs, Verschoren, Biesemans, De Beer, Blommaerts, Selmanoski, Achbari, Meire, Van Lancker.

NIEUWMOER:

De Bakker is na een open vleeswonde twee tot drie weken out. De Koning herneemt bij het tweede team. Boeckx is hervallen in een oude blessure. De Nederlander Denys is nog niet speelgerechtigd.

Kern:

Cornelissens, Brouwers, Corremans, De Vocht, Der Kinderen, Segers, Francken, De Weerdt, Verhaegen, Roelands, Van Aert, Van Den Berg, Van Dijck.

Wuustwezel - Waaslandia zon. 15.00u

Scheidsrechter:

Dirk Smet.

WUUSTWEZEL:

Carl Paepen blijft twijfelachtig. Colman is genezen, terwijl Pacquée geschorst is. Wagemans had last van een lichte verrekking. Kustermans kan door een liesontsteking niet spelen.

Kern:

Van Tilburg, Simons, Errijgers, Colman, Van Der Heyden, Van Den Muysenbergh, Kossih, Van Soom, Wagemans, Paepen, Smet, Van Dijnsen, Jacobs, Maurissen, Sluyts.

WAASLANDIA:

Ronny Van Oppens komt terug uit schorsing. Steve Foubert blijft out met gescheurde gewrichtsbanden.

Kern:

Vermeylen, Struyf, Leyemberg, Audenaerdt, Van Oppens, Van Assche, Staes, Langhendries, Meul, Claessens, El Haoual, Maes, Vermeiren, Oste, Praet.

Nu in het nieuws