"Ik hoopte vierde te vermijden"

Vierde klasse

K.G. Berlaar: Heylen, De Neef, Verbelen, Corremans, Abarkan(?), Van Winkel(?), Van den Brande, Van d

BR>

BERLAAR -

In Berlaar wordt men ongeduldig. Het wordt voor Balder stilaan een huzarenstukje om de degradatie te vermijden. Een scenario dat de jonge Bjorn De Neef niet voor mogelijk had gehouden, maar plots harde werkelijkheid is geworden.

"Meer zelfs. Ik hoopte nooit in vierde te verzeilen. Nu het toch bevordering is geworden, rekende ik op een seizoen zonder zorgen. Het draaide anders uit, hoewel ik alleszins in het behoud blijf geloven. De voorbije weken hebben bewezen dat het kan. We missen scorend vermogen en ervaring, maar het enthousiasme is zo groot dat het straks wel een keer moet lukken."

De Neef beseft dat de tijd dringt. Slikt Balder nog enkele verliesmatchen, dan is de kans dat de veer breekt wel bijzonder groot en valt een tweede afdaling op rij niet meer te voorkomen.

"Inderdaad. Voorlopig is de sfeer nog uitstekend, maar als er niet snel gewonnen wordt dreigt er natuurlijk iets te knakken. We hunkeren naar een voorsprong. Slagen we erin om een zege te plukken, dan zijn we definitief vertrokken, denk ik. Hopelijk komt die start er morgen tegen Willebroek.

Nu in het nieuws