Opstal - Brakel zondag 15u

Eersteprovincialers aan de aftrap

BR>

Scheidsrechter:

Stefan Smet.

E. OPSTAL:

Kris Van Beveren moet met griep het bed houden. Geert Van Moerzeke is twijfelachtig met een liesletsel. Frank Van Landuyt ondervindt nog weinig hinder van zijn gekneusde rib. Jo Joos en Mario Van den Broeck zijn langer onbeschikbaar.

Kern:

Parijs, Goossens, Verhulst, Mathijs, Van Weyenberg, Dooms, Van Keymeulen, Van Landuyt, Van Den Bossche, Lauwers, Van Moerzeke (?), Muysewinckel, Schelkens, Dubois, Bourgeois.

OLSA BRAKEL:

Coqu blijft onbeschikbaar door een verrekking. Gerd De Bruycker heeft een gezwollen enkel. De Leeuw, Antheunis, De Staercke, Van Cauwenberghe, Dhaenens en Dupret spelen bij de invallers voor de plaatsen op de bank.

Kern:

Browaeys, Gerd De Bruycker, Bob De Bruycker, Godaert, Van de Putte, De Spiegheleer, Jouret, Rasschaert, De Potter, Scheerlinck, Van der Bracht, Motte.

Haasdonk - Lebeke zondag 15u

Scheidsrechter:

Bernard De Clercq.

RS HAASDONK:

Peersman komt na drie strafzondagen opnieuw in de kern. Kurt De Jonghe werd met een buikvirus in het ziekenhuis opgenomen. De Prijcker kreeg donderdagavond een kwalijke trap en is onzeker. De Maesschalck, Muyldermans, Peirsman en Dhondt moeten zich deze namiddag tijdens de reservematch bewijzen voor een plaatsje naast Verheyden op de bank.

Kern:

Van den Steen, De Smet, Peersman, Van Hauter, De Witte, De Prijcker (?), Baert, De Bruyn, De Kerf, De Cleene, Vermincksel, Verheyden en nog drie na de reservematch aan te duiden spelers.

SP. LEBEKE:

Van Cauwenbergh is out met een scheurtje in de hamstring. Steppe sukkelt met een achillespeesontsteking. Arijs blijft onbeschikbaar door een knieletsel. Cobbaut herneemt bij de invallers. Chris De Deyn maakte de overstap naar het KKVS.

Kern:

Moyson, Sonck, Van Lembergen, De Smet, Hillewaere, Van Herreweghe, Van Impe, Meert, De Winter, De Blander, De Coster, Trog, Roelandts.

Zele - Eine zondag 15u

Scheidsrechter:

David Stevens.

E. ZELE:

Claudio De Paep is de vaste afwezige. Verder kan trainer Murphy geen beroep doen op de geschorste Sam De Bisschop. Het aantreden van Kris Penen (contractuur in de hamstrings) en Peter Moens (achillispeesblessure) is zeer twijfelachtig. Nick Gansbeke verzaakte de trainingen wegens ziekte. Wim Wuytack en Wesley Meskens trainden mee met de A-kern om eventueel de selectie aan te vullen.

Kern:

Van Puyvelde, Penen (?), Penneman, Cooreman, De Smet, Moens (?), Schockaert, Heirman, Gansbeke (?), Sylla, Cornelis, Herregodts, Brantegem, Macharis, Raemdonck.

WIK EINE:

Wouter De Groote is out (ontsteking op het gewrichtskapsel van de voet). Wesley De Groote sukkelt met de knie. Rieno Verschelden liet een artroscopie doen om de gehavende knie te herstellen. Andy Verschelden is er niet bij door een verrekking van de gewrichtsbanden van de voet. Nog één basisspeler en drie bankzitters komen uit de beloften.

Kern:

Balcaen, Gino Verschelden, Loman, Opsomer, Van den Hende, Browaeys, Van Caelenbergh, Koudyzer, Van Meirhaeghe, Van Heuverzwijn, Van den Berghe.

Destelbergen - Nieuwkerken zondag 15u

Scheidsrechter:

Ronny Verhe.

FC DESTELBERGEN:

Topschutter Miguel Roldan, Aper en De Leyn zijn rood geschorst. Surmont heeft nog last van zijn schouder. Sonneville is out met een spierscheur.

Kern:

De Smet, Van Loo, Delorge, Van den Meerschout, Van Cauteren, Raman, Verheuge, Van Bastelaere, Antonio Roldan, Van der Meulen, Van Baelen, Adewussie, Van den Buynder.

FC NIEUWKERKEN:

Mariman en Sandy Pierssens zijn nog altijd onbeschikbaar.

Kern:

De Roos, Malfliet, Dancu, Muysewinkel, De Wolf, Van Lijsebetten, Buyens, Van Rumst, Lambrecht, De Wilde, Mokio, Osaze, Dullaer

Temse - Oosterzele zondag 15u

Scheidsrechter:

Eric Van Zande.

KSV TEMSE:

KSV Temse: Van der Linden (lies), Cooman (knie) en Caluwe (deze week de looptrainingen hervat) zijn nog enkele weken uit. Idem voor Wesley Steels die deze week op het werk geblesseerd geraakte. Van Rumst moest dinsdag een in Brakel oplopen wonde laten naaien en is twijfelactig. Stefan Smet is geelgeschorst. Chair is opnieuw fit.

Kern:

Catthoor, Thijssen, De Wilde, Van Rumst (?), Leonhart, Vyncke, Verschaeren, Unan, Chair, Muysewinkel, Van Duysen, Rasschaert, Van Breuseghem en Van Lombergen.

OOSTERZELE:

De Rudder, De Backer en Gegra hebben last van een griepaanval. Bogaert laat een artroscopie doen aan de knie. Kevin Willockx hervat volgende week de trainingen.

Kern:

Aelbrecht, Dhondt, Peter Willockx, Van der Haeghen, Di Martino, De Rudder, Schepens, Laureyns, Boone, De Coene, Gegra, De Backer.

Nu in het nieuws