Bruno Buyl blijft weg

VW Hamme

I.E.

BR>

HAMME -

Bruno Buyl liet zich de voorbije week niet zien op VW Hamme. Buyl, diverse keren topschutter bij zowel Racing Gent als bij VW Hamme waar hij nu aan zijn derde seizoen toe is, viel de voorbije weken naast het elftal.

Zijn plaats op de bank raakte hij twee weken terug ook kwijt omdat Hamme anders onvoldoende jonge spelers in de kern had. Het reglement van de voetbalbond verplicht de clubs immers om in elke wedstrijd minstens twee spelers die jonger zijn dan 20 jaar op het scheidsrechtersblad in te vullen.

Daarom moest trainer Van Maldeghem zelfs enkele juniores optrommelen. Omdat Buyl vorige week zaterdag ook in de oefenwedstrijd op Deinze niet aan zijn trekken kwam vroeg hij een onderhoud met voorzitter Van den Broeck. Dat gesprek komt er deze namiddag.

"Intussen kwam Bruno de voorbije week niet opdagen op de trainingen. Iets wat wij allemaal ten zeerste betreuren", reageerde trainer André Van Maldeghem op de gebeurtenissen van de voorbije week. De Hamse trainer nam deze week ook afscheid van Pascal Van Labeke die van de dokters te horen kreeg dat hij definitief moet stoppen met voetballen.