"Er zijn wat probleempes met de opstelling"

KAV Dendermonde

F.C.

BR>

DENDERMONDE -

Door het bekerweekend heeft KAVD een weekje langer kunnen genieten van het tegen Wetteren behaalde eerste puntje uit deze competitie. Aan motivatie zal het dus niet ontbreken voor de match van zondag tegen Strombeek, al is deze tegenstrever geen zacht gekookt eitje. De Brabanders doen het uitstekend in deze competitie. "Het is dan ook niet tegen dit soort ploegen dat we onze punten moeten pakken, zodat we in feite niets te verliezen hebben", weet Kris Eeckhoudt.

"Spijtig is wel dat we enkele probleempjes hebben met de opstelling", pikt hulptrainer Benny Van Polfliet in, die sinds enkele weken de ontslagen Erik Brems vervangt. "Onze nieuwe Braziliaan Ricardo is nog niet speelgerechtigd. Zijn papieren moeten zelfs nog naar Brazilië, zodat het nog wel enkele weken kan duren."

"Verder liep Cerpentier tegen Wetteren een voetblessure op. De dag zelf leek er niet veel aan de hand, maar 's anderendaags kwam hij met krukken toe. De dokters weten nog niet precies wat er aan de hand is. En dan is er nog Van Bruyssel. Hij is geschorst, maar heeft bovendien opnieuw last aan het scheenbeen waarin hij vorig jaar een breuk opliep. Het is nog even afwachten hoe dit zal evolueren. Gelukkig recupereren we Glouftsis."

"Er werd de voorbije dagen pittig en goed getraind, zodat we er klaar voor zijn. We trekken met dezelfde inzet als tegen Wetteren naar Strombeek en we zien wel wat er dan van de kar alt", vertolkt de hulptrainer de algemene instelling bij KAVD.

Leuk detail: Amrouche, die door zijn onbesuisd gedrag nogal snel kaarten pakt en tegen Wetteren zelfs nog voor de rust moest worden vervangen om geen rood te krijgen, mag eerst met de reserven meespelen. Daar vindt hij ook Sam Khammal terug, die er ondertussen opnieuw klaar voor lijkt te zijn.

Nu in het nieuws