Nationalers aan de aftrap

KSK LEBBEKE:

Bart Malfliet kan door een verrekking niet spelen. Voor het overige beschikt Van Stichel over een fitte kern.

BR>

Kern:

Vandenabeele, Da Silva, Troch, Kristof Eeckhout, De Bauw, Segers, Gabriels, Leo, Evens, Van Damme, Frank Eeckhout, Vermeire, De Reuse, Sirou, De Bolle.

RC LEBBEKE:

Said Tahiri keert terug uit schorsting. Tweede doelman Koen Mathijs ligt nog steeds in de lappenmand. Kristof Denil (griep), Alex Christiaens (voetblessure) en Philippe Van Sanden (schouderblessure) zijn twijfelachtig.

Kern:

De Jonge, Mergan, Boeykens, Saman, Van Sanden, Denil, Goossens, Tahiri, Mannaert, Christiaens, Bontinck, Declercq, Torres, De Groot, Turk, Moortgat.

SK SINT-NIKLAAS:

Seyfo sukkelt met een blessure aan de voet en is onzeker. Burg is opnieuw fit en komt bij de kern. Jan Van Damme heeft de trainingen hervat.

Kern:

Peeters, Claus, Ruys, Seyfo, Bamba, Cannelini, Yüruk, De Mol, Van Hoeylandt, Van de Sompel, Issankoy, Burg, Meeussen, Mutombo, Moerenhout, De Meyer.

VW HAMME:

Pascal Van Labeke moet zijn voetballoopbaan definitief stopzetten. Ost kreeg van de dokter te horen dat er een scheur in de kniepees zit en derde doelman Heyrman liep een handbreuk op. Daardoor komt junior Van Overbeke mee in de kern. Er moeten immers minstens twee -20-jarigen op het scheidsrechtersblad staan.

Kern:

Bracke, Allachi, De Smet, Dosseray, Flies, Heymans, Diomi, Pouillon, Saey, Van Laere, Van Nieuwenhuyze, Verdegem, Vergeylen, Wilhelm, Van Overbeke.

FC SINAAIGIRLS:

Blauwen is lichtgekwetst, Vanhoutte is terug uit schorsing. Eén speelster valt nog af.

Kern:

Van Poucke, Meeuws, Claessens, Struylaert, Verschooren, Van Boven, Roels, De Poorter, Audenaerdt, Windhey, Braem, Zeegers, Van Haute, Vanhoutte, De Roose, Goossens.

DENDERMONDE:

Ricardo is nog niet speelgerechtigd. Cerpentier (voet) en Van Bruyssel (geschorst) zijn er niet bij. Glouftsis keert terug uit schorsing. Uit de reservenwedstrijd (met Amrouche en Khammal) komen nog twee bankzitters.

Kern:

Verstraeten, Vertongen, Van Lokeren, Triest, Kiala, Glouftsis, Calle, Eeckhoudt, Mettepenningen, Mannaert, Trienpont, Derraz, Van Der Vreken.

Nu in het nieuws