"Ik ben tevreden met een punt"

FC Sinaaigirls

I.E.

BR>

SINAAI -

FC Sinaaigirls vertrekt vanmiddag niet meteen met een groot hart naar het Limburgse Helchteren. "De Limburgse ploeg heeft zich versterkt met enkele meisjes van Standard Elen die ik eigenlijk ook had willen aantrekken. Jammer genoeg bleek de verre verplaatsing uiteindelijk de doorslag te geven."

"Ik weet echter dat die meisjes heel wat talent hebben. Helchteren is dit seizoen duidelijk versterkt. Dat merk je trouwens ook aan de resultaten die ze tot nu toe hebben behaald", weet Sinaaigirls-trainer Rudy Van den Elsken.

Helchteren speelt bovendien op een groot veld en dat speelt in de kaart van hun snelle spitsen. "Ik wil deze wedstrijd vooral niet verliezen maar om er te gaan winnen zullen we over bijzonder goede papieren moeten beschikken. Een wedstrijd moet natuurlijk altijd gespeeld worden maar nu lijk ik met een punt toch wel tevreden", aldus nog de Wase trainer na de donderdagavondtraining.

Op een lichtgekwetste Sandra Blauwen na is de hele Sinaaise kern compleet. Van het vrije weekeind werd gebruik gemaakt om de kern wat te laten rusten. Iedereen wordt dus bijzonder fit aan de aftrap verwacht.

Nu in het nieuws