"We kunnen revanche nemen"

LOKEREN -

De 'killer' van Club Brugge in de zestiende finales krijgt in de volgende ronde KV Mechelen te bekampen. "Wij hadden het slechter kunnen treffen", aldus centraal verdediger Hein Van Haezebrouck. "Alhoewel we dit seizoen voor eigen publiek nog niet al te veel potten hebben gebroken, is het in een bekermatch toch een voordeel om thuis te mogen spelen. En we krijgen de gelegenheid om revanche te nemen voor de recente thuisnederlaag in de competitie. Maar tegen dan zal die niet meer zo fris in het geheugen liggen.

D.D.T.

BR>KV Mechelen heeft hier bewezen een stevige ploeg te zijn die een plaats in de eerste klasse waard is. Maar wie Club Brugge uit de beker kan 'kegelen' moet zich ook ten nadele van KV Mechelen kunnen plaatsen voor de volgende ronde. Dat bekerduel staat pas half december op het programma. Best mogelijk dat de neo-eerste klasser dan niet zo fris meer voor de dag komt.

Inmiddels moeten wij er voor zorgen dat wij uit die onderste regionen van de ranglijst weg geraken. Eerst dat en dan de kwalificatie voor de kwart-finales van de beker. En wie weet waar het dan eindigt."

Nu in het nieuws