Crescendo wint topper van DNK

VVV

T.V.C.

BR>

KAPELLEN -

Afgelopen speeldag stond er met Crescendo - De Nieuwe Kroon, de nummers twee en drie in de rangschikking, een onvervalste topper op de kalender. Met doelpunten van Nico Rousseau en David Doms was het VK Crescendo dat nipt (2-1) als triomfator het strijdperk verliet. Marc De Clercq redde de eer voor De Nieuwe Kroon.

Leider HCI Volksvriend liet zich ook deze keer niet verrassen op het veld van Daltons. De Kapelse kampioenenploeg trok met 1-3 aan het langste eind dankzij goals van Arno Dockx en Frank Van Ham en blijft onbedreigd op de eerste plaats staan met het maximum der punten (21 op 21).

Zeges waren er ook voor Den Brem en RCB 1. De jongens van Den Brem namen moeiteloos afstand van opponent Bosuil: 0-4, waarbij Marcus Krijnen en Mike Geltmeyer elks twee treffers voor hun rekening namen. Het eerste elftal van

Recreatie Centrum Brasschaat

hakte voor eigen publiek hekkensluiter Zuidster in de pan met 3-1. Hier waren Tom Hellemans, Luc Zagers en Lode Lambaerts aan het feest voor de thuisploeg, terwijl Frank Braekmans de hoop levend hield bij Zuidster.

De ontmoeting tussen Schuttershof en Antwerp Casuals eindigde op een spectaculaire 3-3. Ook Almera Gempek en Oude Withoef deelden de buit door elks één keer te scoren.

Nu in het nieuws