Euro Vlacke gaat zwaar onderuit

Bowling

A.G.

BR>

ANTWERPEN -

Gaat het momenteel met Euro Valcke wat minder in Eredivisie, dan heeft Euro BSO-Morres Meubel het vaandel overgenomen. Marco Van der Griend (718), Erwin Groen (677), Rik Clerckx (642), Eli Viscot (637) en Erik Van Sabben (640) zorgden tegen Yaka LVD voor een schitterende 3317-serie en bezetten op dit ogenblik (met nog een wedstrijd te goed) de vierde plaats. Bij Euro Valcke daarentegen lijkt niets meer te lopen. Een tweede off-day op rij leverde een zware nederlaag op bij Pro Bowl Filet d'Anvers, dat de punten uiteraard goed kon gebruiken.

Gerd Schollen (632), Hans (636) en Martin Snelting (646) lieten hun team opnieuw wat vrijer ademen. Delen's GTC heeft dan weer de smaak van de overwinning te pakken. Swa Van Dingenen (637) leidde zijn team voorbij Cordial 1.

In 1B is Brabo de nieuwe leider. Brabo won bij Euro De Laet en speelt volgende week thuis de absolute topper tegen Sint-Truiden. De Antwerp-derby tussen Libertas Van de Merlen (Serge Van Mechelen 641) en Antwerp (Michel Van Den Balck 600) eindigde op een puntendeling. In 2D lag Chris Meirte (624) alweer aan de basis van een onaanvechtbare zege van Metropool tegen Mechelen. In 3G liet Pinhunters Devis leider Bubo Huysmans alle kleuren van de regenboog zien. Het Eden CMC Telecom van Jef Dillen (611) klimt naar de vierde plaats na een fel bevochten zege tegen Brabo ADEC. In 3H maakte Pro Bowl Heavy I.S. de rekening van Metropool met series van Ludo Pittoors (610) en Rik Van Overveld (624). Het andere Pro Bowl won onder leiding van Guy Pellegroms (634) en Bart Segers (669) bij een zwak Pinhunters Keoon.

Nu in het nieuws