Mepp-Stegeta zet tegen topper puike prestatie neer

Tafeltennis

A.F.

BR>

GEEL -

Het A-team van Mepp-Stegeta kwam zaterdag niet verder dan 1-15 tegen Donald A, maar het werd toch een hoogdag voor de Geelse tafeltennissers.

Donald trad aan met twee A- en twee B0-spelers en de thuisploeg wist maar liefst 8 belles af te dwingen. Uiteindelijk kon alleen Kristof Leysens de eer redden, maar de anderen zetten eveneens een puike prestatie neer.

Op hetzelfde moment trad Mepp B aan tegen Deinze A en de thuisploeg gaf een 5-3 voorsprong uit handen om nog de boot in te gaan met 7-9. Siegfried Vangeel (3), Koen Maes (2), Koen Bertels en Gert Convens kwamen net een paar puntjes te kort voor de zege.

Vijfde op rij

De meisjes gingen zaterdag door op hun elan, want zij behaalden hun vijfde zege op rij. Slachtoffer van dienst was Titi Oupeye, dat niet verder kwam dan 7-3. Vicky Vleugels, Ingrid Vertessen en Els Bergmans wonnen elk twee partijen, terwijl Vicky en Ingrid ook in het dubbelspel zegevierden.

Gierle A speelde bij het tweede gerangschikte Lanaken, dat in zijn sterkste opstelling aantrad. Lanaken haalde het dan ook met 14-2, maar dat de nederlaag zo groot zou zijn had Gierle niet verwacht. Alleen Jurgen Michielsen en Kris Hendrickx wonnen een match.

Gierle B kende heel wat minder problemen tegen Galmaarden, want bij 3-7 brak de veer bij de thuisploeg. De Kempenaars haalden het met 6-10, dankzij Kris Boogers (4), Stefan Horemans (3), Hans Braekmans (2) en Ralf Geenen.

Ogeta behaalde zaterdag zijn tweede zege op rij. Nu ging Warquignies voor de bijl met 10-6. De Gelenaars kwamen nooit in de problemen en hadden al snel een comfortabele voorsprong opgebouwd. Eddy Andries en Kristof Van Reusel wonnen elk drie partijen, terwijl Dirk De Groof en Johan Marcoen twee punten toevoegden aan het Geelse totaal.