Kris Wouters wint voor Goed Verzekerd Vorselaar

Veldrijden

M.P.

BR>

VORSELAAR -

"Vorige week in Lichtaart zagen we het al een beetje aankomen", verklapt Marc De Groof. "Kris Wouters is naar een uitstekende vorm aan het toegroeien.

Vorig weekend kwam na de vierde plaats op de Satanic de bevestiging met een tweede plaats in Middelkerke na David Willemsens en een overwinning in Zonhoven. Wouters werd tweemaal beloond voor een aanvallende wedstrijd."

De knieproblemen van de renner uit Eindhout liggen ver achter de rug. Dit weekend trekt Wouters wellicht naar Dottignies.

Wellens

Bart Wellens finishte in Vossem met een paar minuten achterstand. "Bart reed in achtervolging op de Rabobank-locomotief toen zijn tube van de velg loskwam.

Het gevolg was een zware valpartij. Bart bleef liggen en aanvankelijk vreesden we voor wat breuken. Gelukkig was dat niet het geval. Straks trekt Bart naar de Superprestige-cross in Ruddervoorde.

Ook zijn vriend Tim Johnson, de kampioen van de Verenigde Staten en de nummer drie van het voorbije wereldkampioenschap, is in het land en zal er bij zijn. Hij verdedigt tevens onze kleuren waardoor we twee jongens met een contract aan de start van de Superprestige brengen."

Bij de jeugd viel de omloop in Vossem een beetje te zwaar uit voor Geert Wellens, die strandde op de zesde plaats. "Op die manier werd hij wel de eerste eerstejaars in de uitslag", zegt De Groof.

"Ontevreden hoeft Wellens niet te zijn na één maand competitie nadat hij vorige week in Lichtaart het provinciaal kampioenschap volledig naar zijn hand zette.

Op klinkende resultaten van Steven Geudens is het nog even wachten. Hij traint alweer na een inactiviteit wegens een sleutelbeenbreuk. Vader Guido Geudens houdt intussen de eer van de familie hoog bij de cyclosportieven.

Nu in het nieuws