spke kort woav 20-10 C6

f Bodybuilding

H.C.

BR>

Fitness Center 'Do-it'

uit Turnhout heeft er enkele nationale titels bodybuilding bij. De club liet zich aardig gelden op het kampioenschap in Tessenderlo. Goud was er voor Steven 'Siggi' Segers (cat. zwaargewichten) en Didier De Schrijver (cat. -80 kg), zilver voor Kurt Roelans (cat. +90 kg). Voor Rob Van Cleuvenbergen was er een vijfde plaats (cat. masters), voor Pascale Seels het zesde zitje op de waardeladder (cat. Miss Figure).

f Rallycross

Op zondag 24 oktober maakt de

rallycrossomloop in de Arendonkse wijk Schotelven

tijd en plaats vrij voor onvervalste gelegenheidspiloten. Reeksen: -1600 cc en +1600 cc. De vrouwelijke rijders worden samengebracht in een aparte reeks. Trainingsrondjes bollen kan zaterdag. Zondag wordt er gestart om 11.00 uur. Racing Team Gloss verstrekt desgewenst meer tekst en uitleg op 014/67.73.15.

f Voetbal

Vierdeklasser

Verbroedering Meerhout

heeft de 30-jarige Nederlander Lode de Kruyff aangeworven. Vorig seizoen speelde De Kruyff bij Beerschot. Bij de start van dit seizoen ging hij ook even testen bij de nieuwe fusieclub Germinal Beerschot, maar hij kreeg geen nieuw contract aangeboden. De Kruyff, vroeger nog actief bij Wageningen en Utrecht, moet nog een schorsing van vijf weken uitzitten. Nog een nasleep van de partij Namen - Beerschot.

Nu in het nieuws