Herenthoutse vrouwen kampioen

Tennis

R.He.

BR>

HERENTHOUT -

Op De Bergen in Herenthout geven de vrouwelijke

veertigplussers

het goede voorbeeld. De ploeg met Rita Smets, Judith Goormans, kapitein Chris De Preter, Josée Van Hove, Greet Verbruggen, Margriet Van Herck en Monique Vingerhoets bezorgde de club na een schitterende eindronde een eerste nationale titel.

In de finale tegen TC La Gantoise was na de enkels de buit reeds binnen. Met 1-3 plus een set voorsprong bleken de dubbels zelfs overbodig. Een ronde eerder hadden ze het in Zelem heelwat lastiger.

Na een 2-2 tussenstand eindigde de wedstrijd op 3-3, maar trok De Bergen met de sets aan het langste eind. Jammer genoeg moest in de eindronde Josée Van Hove wegens gezondheidsredenen verstek geven.

Op zaterdag 30 oktober houden ze in het chalet een kampioenenfuif. Natuurlijk zijn alle tennisliefhebbers van harte welkom. De toegang is gratis en wie de kampioenen kent weet dat ambiance verzekerd is.

Volleybal

Allerheiligenstage in Westerlo

WESTERLO -

Jongeren met interesse in het volleybal zijn tijdens de Allerheiligenvakantie welkom in sporthal De Beeltjens in Westerlo, waar Tovo Tongerlo hen van woensdag 3 tot vrijdag 5 november een heuse jeugdstage aanbiedt.

In de voormiddag komt de D en E-jeugd aan bod. Na de middag is het de beurt aan B en C-jeugd. De prijs voor de drie dagen bedraagt 300 frank voor D en E, terwijl B en C-spelers voor deze stage 450 frank moeten neertellen.

De oefensessies staan onder leiding van Julien Van de Vijver (oud-trainer van onder meer Hemiksem, Lennik, Everbeur en Zonhoven en momenteel bij Kruibeke aan de slag). Van de Vijver wordt geassisteerd door Jan Cuypers, trainer aan de Vlaamse Volleybalschool in Vilvoorde.

Inschrijvingsformulieren zijn te verkrijgen bij Wim Bellens op 014/54.43.16 of fax 014/54.43.22.

Nu in het nieuws