Driemaal winst voor Sven Salamander

Tafeltennis

K.P.

BR>

MECHELEN -

Afgelopen weekend boekte Sven Salamander driemaal winst. In Eerste nationale ging het herenteam A met een 11-5 overwinning aan de haal. De Gentse A-spelers moesten viermaal de duimen leggen tegen Karine Bogaerts. Sven De Smedt ging éénmaal onderuit en tenslotte werden nog tweemaal twee punten in de wacht gesleept door Fannoy en Mans.

In tweede nationale speelt Sven B mooi mee aan de kop van de rangschikking. Zaterdag gingen de Mechelaars met 6-10 winnen op Schulen B. De tiener Willem Voets doet het uitstekend en ging met vier punten aan de haal. Jürgen Sergooris boekte driemaal winst. Kevin Verbeeck deed hem dat na. De Saegher werd na twee verloren wedstrijden ziek en viel uit. Een 6-10 overwinning was dus een meer dan behoorlijk resultaat voor Sven B.

Nog in tweede nationale gingen de winstcijfers naar Mechelen. Sven C won de eerste partij van het seizoen tegen Champs d'en Haut met 9-7. Ballaes en Mans verloren elk één partij, terwijl Van Itterbeeck twee wedstrijden won en Van Duren er nog één punt bovenop deed.

De wedstrijd van Sven D in derde nationale eindigde in mineur. Tegen Tilley moest het Mechels team met 12-4 de duimen leggen. Tilley was ook bijzonder sterk met zijn vier B-spelers. Van Krieken verloor slechts nipt één partij en Van Dommelen won amper één wedstrijd. Rijckmans en Enokian bleven puntenloos toezien.

De dames in de superliga waren afgelopen week vrij door de algemene forfait van Le Logis.

Nu in het nieuws