Willebroek moet roer omgooien

Basketbal

P.V.R.

BR>

Willebroek -

Willebroek-sponsor Eric Van den Bril zette spelers, trainers en bestuursleden in het nieuw. In dit verband had er zaterdag na de wedstrijd een kleine plechtigheid plaats. Maar als gevolg van de pijnlijke nederlaag tegen Gilly verliep die in een echte begrafenisstemming. Willebroek, dat nog niet kon winnen, moet dringend het roer omgooien

Boom

, met Comyn (19), Van Tongerloo (17), Van den Bosch (14), Baetens 13 en Simonts (12) als schutters, ontplofte als het ware op Lede. De steenbakkers behaalden hun eerste seizoenszege.

Turuka

blijft imponeren. Titelkandidaat Koekelare moest er deze keer aan geloven. Nicolas Vleminckx speelde de wedstrijd van zijn leven. Naast Vleminckx (22) stonden Vandermeulen (18) en Van Gelder (14) aan het kanon.

Schelle

speelde bij Opwijk zijn beste wedstrijd van het seizoen. Vooral Gino Tiest (32) vertolkte een hoofdrol. Debrul (12), Dillen (12) en Wouters (12) waren de andere topschutters. Schelle mag terecht als de revelatie van het seizoenbegin worden beschouwd.

Hemix Stars

en

Katelijne

maakten er een spektakelstuk van. Katelijne, met Lambert (20), Van Kerckhoven (19), Rheynhardt (11), Reynders (11) en Van Engeland (10) als afwerkers, gaf lang de indruk het te zullen halen, maar Hemixstars, met Coeck (22), Janssens (21) en Van Roy (10), sloeg gevat terug. In een prangende slotfase haalde Hemix Stars zijn slag thuis.

Nu in het nieuws