KWB Kruibeke countert Velle

Land van Beveren

D.V.B.

BR>

KRUIBEKE -

In de hoogste zondagreeks moest VK Velle voor het eerst dit seizoen het hoofd buigen. KWB Kruibeke toonde zich van meet af aan vinniger en mocht dan ook verdiend gaan rusten met een 1-0 voorsprong op het bord. Kenny Steenhuyze scoorde. Na de koffie verdubbelde Sven Lardon de voorsprong.

"Een verdiende overwinning", vindt Jean De Kindt. "Op het einde van vorig seizoen moesten we plots de diensten van Kenny Raaymakers missen en tuimelden daardoor naar de vierde plaats terug. Als vervanger voor deze doeltreffende spits - die momenteel furore maakt bij JV Kruibeke in tweede provinciale - trokken wij Marco Pfaff aan. Met zeven doelpunten uit zes matchen is ook hij een te duchten heerschap. Vraag dat maar aan Los Amigos en Van Hoecke. Bij beide titelkandidaten gingen we de punten al halen. Misschien is dit wel het moment om zelf een titel te viseren. We hebben er alleszins het materiaal voor. Zolang de jonge gasten op zondagmorgen uit bed kunnen natuurlijk."

In de tweede zaterdagreeks kon Tip Top gedurende een kwartier standhouden tegen een sterk en slim voetballend Pylonen De Kerf. Ivan Deckers zette Pylonen nog voor de rust op voorsprong. In de tweede helft van deze zeer aangename wedstrijd maakte Rudy De Kerf er 2-0 van.

Nu in het nieuws