Vos Reinaert boekt tweede zege

Korfbal

D.V.B.

BR>

SINAAI -

Onder impuls van een trefzekere Marc Horremans (zeven korven) behaalde Vos Reinaert een tweede seizoenzege. Die kwam er niet zonder slag of stoot, want net als in de voorbije wedstrijden had Vos ook nu na een sterke eerste periode een minder moment in de tweede helft. Hoboken 2000 profiteerde hiervan om een bijna uitzichtloze situatie bij de rust (9-6) alsnog ongedaan te maken.

De laatste vijf minuten werd er nog heel wat bibbergeld betaald, maar toen Marc Horremans een strafworp mocht omzetten en de voor een moegestreden Rozemarijn Van Meirvenne ingevallen Caroline Neirinckx enkele ogenblikken later een velddoelpunt scoorde, was de overwinning binnen (16-13).

Atlantis Lebbeke kreeg de zwaarste nederlaag van het seizoen om de oren, maar speelde naar eigen zeggen toch één van zijn betere wedstrijden uit deze campagne. Tegen Deurne kregen ze al in de aanvangsfase enkele korven tegen, waardoor het kalf al verdronken was nog voor de match goed bezig was (7-1 na vijf minuten). Daarna hield een stug verdedigend Lebbeke Deurne tot de rust goed in de greep (8-1), maar het kon niet verhinderen dat Deurne erna verder wegliep (15-4).

Nu in het nieuws