Temse kan geen vuist maken

Krachtbal

D.V.B.

BR>

TEMSE -

Na twee opeenvolgende overwinningen kon KBK Temse zowel aanvallend als verdedigend geen vuist maken tegen het geroutineerde Loppem. Al van bij de eerste worpen was Temse op achtervolgen aangewezen. Bij de rust had Kristof Calleeuw Temse voor een quasi onmogelijk taak geplaatst. Na de pauze veranderde het spelbeeld nauwelijks, zodat een krampachtig vechtend Temse geen stap dichterbij kwam tegen een slim controlerend Loppem (17-26).

Klaverken Buggenhout moest tot in de allerlaatste seconden vechten om in Beitem een puntje weg te kapen (20-20). Zonder de geblesseerde Gino Van Gucht bleek Buggenhout aanvankelijk een maatje te klein voor de West-Vlamingen. Bij de rust werd Van Gucht dan toch ingebracht, maar pas in de laatste tien minuten van de partij begon dat te renderen. Daarin zette de herstellende Van Gucht een 18-13 achterstand nog in extremis in een puntendeling om.

Opstal domineerde de wedstrijd tegen Ichtegem volledig. Onder impuls van een goed afwerkende Koen Michiels harkte het een 29-20 zege bijeen.

Nu in het nieuws