Wase 2 rukt verder op

Bowling

D.V.B.

BR>

LOKEREN -

In vierde C stond op deze zevende speeldag het treffen tussen leider Center 4 Tirolerhof en Wase 2 op het menu. Al bij de eerste worpen bleek dat het Wase team met scherp schoot. Met 206 pins loodste Tony Schonenberg Wase naar een eerste gamezege. In het tweede nam Katty Aps Wase onder haar vleugels en toen Wase in het derde de schade kon beperken, was de 2-6 overwinning meteen een feit. Tony Schonenberg (545), Katty Aps (521), Rudi Verbraeken (514) en Danny Andries (513) rukken door deze nieuwe overwinning op naar de kop van de klassering.

Halfweg de klassering behaalde BC Hamme een 2-6 overwinning bij Real 2 The Zone. Nico Vermorgen (510), Sammy Bruggeman (513) en Franky Praet (535) lieten opnieuw een beresterke indruk. Real-speler Frans Boutten velde liefst 612 pins, met als topscore een excellente 236 in het eerste game.

In de kelder van het klassement vinden we nog altijd Ambassadors 't Pleintje. De Hammenaars slaagden er in een rechtstreeks degradatieduel tegen Aalst 3 niet in om ook maar één puntje thuis te houden. Na de degradatie vorig seizoen lijkt de vrije val van Ambassadors nog niet gestopt.

Nu in het nieuws