Thuisvoordeel brengt niet op

Tweede A

W.V.

BR>

AARTSELAAR -

Aartselaar slaagt er maar niet in thuis te winnen. Daniel Faucompret: "Ik moet gaan denken dat er iets is met de grond onder onze voeten. We toonden in elk geval veel te veel respect voor onze tegenstander. het was alsof mijn jongens liepen te bibberen. Dat mondde uit in een totaal gebrek aan agressiviteit en het verlies van alle zin voor organisatie. Dan is het rekeningetje vlug gemaakt." In elk geval een duidelijke diagnose.

Wijnegem

Voor de eerste maal was ik volledig tevreden." Aan het woord een nog nagenietende coach De Cock: "We haalden niveau en we lieten een voorbeeldige mentaliteit zien. Het viel immers niet altijd mee, zoals we het wilden, maar we bleven knokken tot het laatst. Er werd snel langs de flanken geacteerd. Kortom, ik zag een Wijnegem zoals ik het al vroeger verwacht had. Voeg daarbij dat iedereen aan het terugkomen is. De toekomst oogt dus positief. We zijn klaar voor de schok op Rupel Boom."

Hove

"We wonnen weliswaar een punt, maar dat brengt ons weinig vooruit", zegt John Lasters. "Dat punt hebben we zeker niet gestolen, maar meer verdienden we ook niet. Het zal knokken blijven. Positieve punten zijn dat de mentaliteit goed is en dat ik vanaf volgende week waarschijnlijk over een volledige en fitte kern kan beschikken. Er zijn dus nog perspecteieven."

Tweede B en C

Van der Stappen duikt weer op

Oostmalle

In het tussenseizoen besloot

good, old

Paul Van der Stappen te stoppen met voetbal. De microbe bleef knagen en hij hervatte de training om zich, in geval van nood, ter beschikking te stellen. Vorige week trof de 41-jarige ouderdomsdeken al raak en nu zorgde hij met een hattrick voor de winst tegen Gierle.

Zandhoven

Trainer Luc Soons zat na afloop van de partij tegen Oosterzonen met gemengde gevoelens. "Ik ben tevreden omdat we nog een punt uit de brand sleepten. We knokten tot de laatste snik en haalden in de laatste tien minuten nog een 0-3 achterstand op.

Langs de andere kant ben ik zwaar ontgoocheld over de prestatie. Dit was onze slechtste wedstrijd van het seizoen. Volgende week spelen we opnieuw thuis en tegen Rosselaar willen we dit

collectief falen

rechtzetten. Wij zijn onze aanhang een klinkende revanche schuldig."

Gooreind

Na een mislukte start brengt een fraaie twaalf op vijftien Gooreind in de ruime middenmoot. De ploeg won nipt, maar verdiend de derby tegen Brecht en slaat al een ruime kloof met de kelderverdieping. De club droeg deze zege op aan afgevaardigde René Goossenaerts die bij een werkongeval beide enkels brak.

Nu in het nieuws