Maccabi doet gouden zaak

Vierde provinciale

T.V.C.

BR>

HOBOKEN -

Met twee doelpunten van Serge Asselman pakte Maccabi de volle buit tegen staartploeg Vitesse Stabroek. Een simpele zege met schitterende consequenties, want door het puntenverlies van alle achtervolgers doet Maccabi een gouden zaak in het klassement. "We blijven foutloos, maar tegen Stabroek was het toch weer

gene vette

", meende secretaris Marcel Van Hees. "Een logische zege, dat wél. Maccabi had steriel veldoverwicht, maar we hadden het behoorlijk moeilijk om de tegenstander te ontwrichten."

Zandvliet

Zandvliet Sport zakt alsmaar dieper weg in de afgrond. De polderploeg struikelde afgelopen zondag met 0-3 over een geoliede Heibos-machine. "We komen simpelweg te kort. Ik heb er geen andere uitleg voor. Als je tot viermaal toe alleen voor de keeper verschijnt en geen enkele bal gaat binnen, dan wijst dit op een gebrek aan talent. Pas op, de truitjes zijn wel wekelijks nat en er wordt hard gewerkt. Maar blijkbaar volstaat dit niet voor deze groep om resultaten te boeken", concludeert woordvoerder Willy Van As.

FC Antwerpen

De interessante ontmoeting tussen FC Antwerpen en Horendonk draaide uit op een 1-1 gelijkspel. Geen verliezers dus, al werd de zwaarste morele dreun wel door FCA geïncasseerd. "Het is erg pijnlijk als je in de slotminuut, met bovendien een mannetje meer op het veld, nog een zekere zege uit handen geeft tegen een titelkandidaat als Horendonk", was de reactie van trainer Paul Muyshondt. "Normaal mag je zoiets niet meer laten schieten. Dit is zuiver leergeld dat we betalen."

Nu in het nieuws