"Topvijf lijkt mogelijk"

Vierde C

R.Vh.

BR>

VOORTKAPEL -

Met overwinningen tegen Wechelderzande (1-2), Hooikt (3-0) en nu ook Ramsel (0-3) kreeg Immer Voort de laatste weken geen gemakkelijk programma te verwerken. Toch draaide het uit op een negen op negen. René Van Lommel scoorde in al deze wedstrijden, maar het is duidelijk dat trainer Alain Sterckx de volledige kern terug op de rails heeft gekregen.

"Alain kreeg opnieuw vertrouwen en enthousiasme in de groep", vat secretaris Louis Ceuppens samen. "De groep hangt prima aan mekaar en we zijn inderdaad enkele weken goed bezig. Toch stelde de eerste helft zondag niet veel voor. Gelukkig konden we een beter Ramsel goed opvangen. De herneming was beter en in 20 minuten scoorden we driemaal."

"We waren vooraf nochtans niet gerust. We misten onze laatste man Wim Meir. Trainer Alain Sterckx verving hem goed. Een risico, want Alain had na zijn kuitbeenbreuk nog maar één match gespeeld met de reserven. We hebben nu in totaal 15 punten. De beoogde plaats bij de eerste vijf lijkt zeker mogelijk."

Hezewijk

Met de kleinste score kon Hezewijk terug aanknopen met een zege. "Het doelpunt kwam er nadat Geert Coolkens tweemaal gehaakt werd. De dader verdiende rood, maar kreeg geel", aldus woordvoerder Gust Hendrickx. "Gino Verreydt mikte de vrijschop tegen de touwen. De rest van de eerste helft gebeurde er zo goed als niets."

"In de herneming werd Coolkens finaal gehaakt. Tegen zijn gewoonte in knalde Jan Lievens de elfmeter naast. Zo bleef het enorm spannend. Met twee schitterende reddingen zette Lievens nadien zijn falen recht en waren de punten binnen. Hopelijk kunnen we zondag in Westmeerbeek bevestigen."

Nu in het nieuws