Uitzicht op eerste periodetitel

Mol

F.K.

BR>

KALMTHOUT -

Zaterdagavond, op Nieuwmoer, maakte Hans Mandervelt zijn competitiedebuut. "Na Kattenbos, vijf jaar Lommel, drie jaar Overpelt en vorig seizoen Wezel, stapte ik tijdens het tussenseizoen over naar Mol. Door mijn werkomstandigheden kan ik moeilijk drie keer per week trainen en het was dan ook normaal dat ik naast de basis viel. Het elftal dat de competitie aanvatte, draaide vlot en bij een ploeg die blijft winnen, is het moeilijk om tijdens een korte invalbeurt je kunnen te bewijzen."

"Door de schorsing van Huub Stokmans kwam ik aan de aftrap. Ik kan als flankverdediger of mandekker spelen en was extra gemotiveerd om mijn kunnen te bewijzen."

"Na een echte thriller trokken we aan het langste eind. Beide aanvallend ingestelde ploegen zorgden voor een spektakelrijke wedstrijd. Nieuwmoer beschikt over een goede ploeg en een gelijkspel was een juistere uitslag. De sportieve ontlading na het bevrijdende eindsignaal was erg groot. We maken steeds de verplaatsingen met de bus en de ultieme zege werd duchtig gevierd."

Hecht blok

"De huidige situatie is leuk voor supporters, spelers en bestuur", aldus Mandervelt. "We beschikken over bijna een hele nieuwe ploeg, maar de trainer slaagde er snel in om een hecht blok te kneden."

"We zijn nog steeds ongeslagen en links en rechts wordt er al gepraat over de eerste periodetitel. Dit doel is de eerste stap naar bevordering want heel Mol wil de negatieve spiraal van de laatste jaren ombuigen."

"Ik speelde steeds op nationaal niveau en voor mij is eerste provinciale een volledige stap in het onbekende. Het is wel leuk om eens op

vreemde

terreinen aan te treden. De meeste clubs zijn mij onbekend, maar ik ben er zeker van dat het een moeilijke en spannende competitie wordt. De ploegen zijn erg aan elkaar gewaagd en de motivatie en de vorm van de dag maken dikwijls het verschil."

Nu in het nieuws