Marc Palmaerts scoort vier keer voor Tisselt

Tweede A

P.V.R.

BR>

ANTWERPEN -

Tisselt

is de jongste weken goed op dreef. De mannen van trainer Hofkens naderen tot op twee punten van leider Rupel Boom. Meest opvallende speler vorige zondag in de wedstrijd op Nieuwendijk was Marc Palmaerts. De 33-jarige spits vond vier keer de weg naar de netten.

"Ik acteer ook vaak als verdediger", aldus Palmaerts. "Het is de trainer die beslist op welke plaats ik uitkom. Maar ik herinner me niet ooit vier doelpunten te hebben gescoord."

De secretaris van

Nieuwendijk

, José Perez, kon moeilijk de dreun die zijn club zondag te incasseren kreeg verwerken. "Nog voor de rust werd Nieuwendijk onterecht tot negen spelers herleid. Ik vraag me af waarom we bij de scheidsrechters altijd de boter hebben gegeten", schuddebolde José Perez.

Tom De Visser

Mariekerke

stuurde Heikant met zware verliescijfers huiswaarts. Het werd de wedstrijd van Mariekerkenaar, Tom De Visser. De 32-jarige spits nam drie doelpunten voor zijn rekening.

"Wij scoren vrij vlot, maar slikken tevens te gemakkelijk tegendoelpunten", geeft Tom De Visser te kennen. "Eén zaak is zeker: Mariekerke staat onder zijn waarde gerangschikt."

Leider

Rupel Boom

leed zijn eerste nederlaag van het seizoen. De Steenbakkers zitten duidelijk in een mindere periode. Uit de jongste drie wedstrijden werd slechts een vier op negen gepuurd. De wedstrijd van vorige zondag op Rochus Deurne werd bijgewoond door Gerard Baars en Roy Martins, de twee Nederlanders die vorig seizoen Rupel Boom mee aan de promotie hielpen. Na de wedstrijd deden geruchten de ronde dat Rupel Boom overwoog de twee Nederlanders opnieuw in te lijven. Die geruchten werden ten stelligste door assistent-trainer, Luc Vinck tegengesproken. "Ook Eric Van Meir woonde vorige zondag de wedstrijd bij. Zou er dan ook sprake zijn dat Van Meir naar Rupel Boom komt", lachtte Luc Vinck.

Nu in het nieuws