VV Duffel niet meer te stuiten

Derde B

G.F.

BR>

DUFFEL -

"Wat gaan wij dit jaar nog beleven?". De Duffelse hulptrainer Eddy Feremans spreekt in naam van de hele club. "Vijftien doelpunten in twee wedstrijden en al vijfendertig dit seizoen. Er zijn ploegen die daar een hele heenronde over doen." Wat de Duffelaars siert is de ongedwongen spelstijl. Voetbal zonder veel franjes. "Zolang je één goal meer maakt dan de tegenstander win je altijd.

VV Duffel

is zonder meer de ploeg van het moment", aldus nog Feremans.

Exc. Kessel

hoopte tegen

Branst

de positieve lijn door te trekken. Branst mocht juichen. "De match was nauwelijks het aankijken waard", wist trainer Danny Helsen. "Een wedstrijd zonder doelgevaar ook. Zelfs het winnende doelpunt kon je nauwelijks een kans noemen." Branst liet het niet aan het hart komen met alweer een scorende Tim Van Daele.

Ruisbroek

nam een desastreuze start. Met een één op twaalf werd de ploeg van Gunther De Wachter al snel tot degradatiekandidaat uitgeroepen. Ruisbroek geraakte niet voorbij hekkensluiter Lint. "Een billijke puntendeling", aldus De Wachter. "Waar we nu staan, een zevende plaats, willen we een seizoen lang staan. We zetten met tien op twaalf een mooie reeks neer." De Wachter is als de dood voor de verheerlijking van zijn persoon. "Ik scoorde al elf doelpunten. Dat is een behoorlijk aantal maar dit is en blijft een ploegsport."

Nu in het nieuws