Smalle kern nekt Sint-Lenaarts

KKVVA - Zaalvoetbal

K.L.

BR>

SINT-LENAARTS -

De op papier als een topper ogende confrontatie tussen het eerst geklasseerde Forza Lier en runner-up Sint Lenaarts resulteerde uiteindelijk in een partij eenrichtingsvoetbal. De Lierenaars maakten brandhout van hun collega's uit de Noorderkempen en overvleugelden hen met overduidelijke 6-1 cijfers.

"Ja, we kwamen er compleet niet aan te pas", zucht woordvoerder André Paulussen ietwat gelaten. "De partij kon op geen slechter moment vallen voor ons. Uitgerekend vrijdag konden we niet rekenen op onze doelman en daarbovenop konden we ook geen beroep doen op twee geblesseerde spelers. Als zo'n situatie zich voordoet zitten we meteen in de problemen want we beschikken slechts over een smalle kern. Die telt eigenlijk maar zeven spelers. Nu goed, een ramp is dat allemaal niet. Het is gewoon niet plezant om mee te maken. Maar je hebt uiteindelijk maar twee mogelijkheden. Ofwel geef je forfait, ofwel probeer je in de gegeven omstandigheden er het beste van te maken. Die laatste optie vinden we de meest sportieve.

Toch blijft onze ambitie overeind. Voor aanvang van de competitie zagen we voor ons een plaats in de middenmoot weggelegd. Dat blijft een haalbare kaart."

Nu in het nieuws