R. Magnus waardig leider

VKS - Volley

W.V.

BR>

ANTWERPEN -

Rapid Magnus, medeleider in tweede bij de mannen, bewees in zijn thuiswedstrijd tegen Kempenland, dat het die plaats niet gestolen heeft. Enkel concentratieverlies en een zekere nonchalance in de tweede set waren oorzaak van setverlies; de thuisploeg werd op tijd terug wakker, haalde van in de derde set al haar aanvalskracht bloot en drong Kempenland voorgoed terug.

Het scenario bij de reserven van dezelfde club had dezelfde trekjes. De bezoekers van Lint wonnen de eerste set met 11-15, maar lieten dan ook de teugels vieren. Magnus rook de prooi, won vlot de tweede set en liet de buit niet meer uit handen gaan. Ook set drie en vier werden gewonnen en stelden de thuiszege veilig.

In de derde afdeling verliep de ontmoeting tuusen Geel-Zwart en Sint-Job eerder bizar. De thuisploeg was heer en meester in de eerste set, maar moest gas terugnemen in de tweede. Zowel in set drie als vier bouwde zij dan een aanvankelijk riante voorsprong op om dan volledig stil te vallen en lijdzaam te moeten toezien hoe Sint-Job met 12-15 en 14-16 de wedstrijd naar zich toe trok.