"We hebben twee punten verloren"

Derde F

W.M.

BR>

OOSTAKKER -

Het 1-1 gelijkspel tussen de competitieleiders Oostakker en Vrasene leidde alleen in het bezoekende kamp tot voldoening. "We hebben twee punten verloren", meent Oostakker-spits Ignace Sennesael. De gelijkmaker van Smagghe kwam letterlijk uit de lucht vallen. "Het was een hoge bal die door de felle wind vaart meekreeg en binnenwaaide." Sennesael bracht eerder de thuisploeg al na een kwartier op voorprong.

"We kregen veruit de meeste kansen en in de slotminuten kwamen we nog een drietal keer dicht bij een treffer, maar de Vrasense doelman pakte alles."

Het puntenverlies kan Oostakker er niet vanaf brengen zonder blikken of blozen de titel te ambiëren. "Wij zijn nog aan het groeien. Vrasene kon mij niet echt bekoren. Het is wel technisch de beste ploeg waartegen we al speelden. Afwachten wat het volgende week wordt in Eksaarde."

Het vormpeil van Sennesael gaat gelijk met dat van zijn ploeg de hoogte in. "Ik vond aanvankelijk moeilijk mijn draai, belandde op de bank en scoorde twee keer als invaller. Zondag stond ik opnieuw in de basis." Alleen een nog haperende afwerking zorgt ervoor dat Oostakker nog medeleiders moet dulden. "Daar komt uiteraard ook wat geluk bij kijken."

Nu in het nieuws