"In de lente uit het wiel komen is vlug genoeg"

Tweede C

D.V.B.

BR>

SINT-GILLIS-WAAS -

Sporting Sint-Gillis-Waas is opnieuw aan een sterk seizoen bezig. De halve uitschuiver tegen White Boys kwam net op tijd. Hierdoor verschenen ze dubbel gemotiveerde aan de aftrap tegen Melsele.

"We schoten met scherp", stelt trainer Luc Van de Perre. "Niet alleen de overtuigende 5-1 cijfers, maar vooral de manier waarop stemt me tevreden. Plus het feit dat ik in Melsele wijkagent ben en dagelijks met de inwoners daar in contact kom. Winnen tegen hen was een must."

Daarnaast kon Van de Perre zich opnieuw opwarmen aan de voetbaltechnische kwaliteiten van Belfassi. "Onze topschutter was opnieuw de oude. Het was lang geleden dat ik hem zag spelen zoals tegen Melsele. Na een moeilijke start kruipt Amin stilaan maar zeker opnieuw naar zijn niveau van vorig seizoen. Daar kan ongetwijfeld de hele ploeg van profiteren."

"Voor ons is het nu wachten op een uitschuiver van Wetteren. Hopelijk komt die niet te vroeg, want zoals we nu staan loopt het lekker. In de lente uit het wiel komen is vlug genoeg."

Nu in het nieuws