"De moeilijkste weken moeten nog komen"

Tweede C

D.V.B.

BR>

KEMZEKE -

Dat Kallo en Kemzeke na zeven speeldagen op een respectievelijk derde en vijfde plaats zouden staan, hielden weinigen voor aanvang van de competitie voor mogelijk. In de topper tussen beiden vorige zondag bleef het 0-0, maar dat was vooral te danken aan een beresterke Kemzeke-doelman Geert De Maeyer.

"We hebben het seizoen sterk ingezet en moeten de komende weken bevestigen", vindt De Maeyer. "De moeilijkste weken moeten nog komen. Na HO Kalken komend weekend staan achtereenvolgens Wetteren, Stekene en Sint-Gillis-Waas op het menu. Pas na daarna kunnen we evalueren en eventueel onze objectieven wat bijstellen."

"Een probleemloos seizoen afwerken is onze eerste opdracht. Momenteel lijkt de topvier zich af te scheiden van de rest. De overblijvende twaalf ploegen kunnen stuk voor stuk tegen elkaar winnen. Zwakke broertjes zijn er niet bij, zodat het nu al als een paal boven water staat dat het wekelijks knokken geblazen zal zijn. Met de regelmaat van een klok punten pakken is de boodschap."

Nu in het nieuws