"Ik wil mijn kans grijpen"

RS Haasdonk

D.V.B.

BR>

HAASDONK -

De voorbije drie weken liet Red Star veel punten liggen. Oostakker en Destelbergen waren verdedigend ingesteld. Op Terjoden hoopte Haasdonk op meer ruimte, maar de neo-eersteprovincialers hadden hun lesje geleerd.

"Net als de voorbije twee weken troffen we een tegenstander die ons liet komen en met acht voor eigen doel postvatte", zegt Glenn Vermincksel. "Ondanks de herschikking die trainer Andries doorvoerde, ontbrak het ons aan de creativiteit om deze levende muur te slopen. We speelden bijna de hele match op de helft van de thuisploeg en gaven slechts twee kansen weg. Twee te veel, want ze beslisten de match."

"Intussen zakken we stilaan maar zeker uit de kop van het klassement weg. De periodetitel waar we stiekem van droomden mogen we vergeten. Misschien moeten we het mooi voetbal in de kleedkamers laten en met minder oogstrelend spel de punten trachten te pakken."

Alhoewel Vermincksel vindt dat de schwung nog lang niet uit de ploeg verdwenen is, toch is hij er zich van bewust dat het nu gemakkelijker is om in het team te geraken dan pakweg een maand geleden. "Ik geef toe dat ik na mijn blessure nog niet over al mijn mogelijkheden beschik. Ik ben, door de mindere prestaties, vlugger dan verwacht in het team gedropt. Nu ik er ben, wil ik mijn kans grijpen."

Nu in het nieuws