Temse doet schitterende zaak

KSV Temse

D.V.B.

BR>

TEMSE -

De onfortuinlijke nederlaag op het veld van Nieuwkerken vorige week kwam hard aan bij Temse. In Brakel wilde het absoluut iets rechtzetten.

"En het was er aan te zien", opent Gunter Verschaeren. "We startten agressiever dan in Nieuwkerken en brachten opnieuw vloeiend en oogstrelend voetbal. Het verschil was dat Leonhart en Van Duysen nu wel de weg naar de netten vonden."

In Brakel spuiden ze de kritiek op de (alweer) lakse houding van scheidsrechter Fierens. "Olsa mag niet klagen. Net als in het verleden floot hij alles in het nadeel van Temse. Onze vier gele kaarten waren stuk voor stuk licht toegekend. Aan de overzijde schopten ze naar alles wat bewoog, maar telkens deed Fierens of zijn neus bloedde", geeft Chris Verbeeck mee.

"Onze gezonde agressiviteit was nodig", vindt Verschaeren. "We incasseerden al te veel vermijdbare nederlagen. Zondag speelden we een beetje agressiever en wonnen meteen driekwart van de duels. En dan te weten dat mannen als De Caluwé, Cooman, Chair en Van der Linden nog geblesseerd zijn."

Mede door deze resem afwezigheden posteerde de trainer Verschaeren naast Muysewinkel in de spits. "Met onze trainer kan je je aan alles verwachten. Tegen Olsa stond het ene moment Vyncke, het andere Thijssen op libero. Verrassende opstellingen, maar ook renderende."

Temse heeft meer in zijn mars dan algemeen aangenomen. "Het seizoen is nog lang en de jonge kerels doen het goed. We brengen zowat het betere voetbal uit eerste provinciale, maar het seizoen is nog niet gedaan."

Nu in het nieuws