"Gzil ziet het blijkbaar niet meer zitten"

Vandaag valt beslissing over Gzil

W.Vo.

BR>

BEVEREN -

Stani Gzil is nog steeds trainer bij Beveren. Ondanks zijn opmerkelijke uitspraak dat hij niet langer naar behoren kan functioneren bij de Waaslanders, leidde hij gisteren toch maar weer de training. "Het is niet aan mij om een beslissing te nemen", luidde zijn enige commentaar en speelde de bal door naar het Beverse bestuur.

Dat bestuur zit vandaag met Gzil rond de tafel om de situatie te bespreken. Voorzitter Frans Van Hoof: "We zien wel wat daaruit voortvloeit. Blijkbaar komt Gzil met een vooroordeel, want hij heeft al afscheid genomen van de spelersgroep. Hij geeft duidelijk aan dat-ie het niet meer ziet zitten. We mogen dus spreken van vermoeidheidsverschijnselen bij onze trainer. Hij lijkt inderdaad een voorzet te geven die wij moeten binnenkoppen."

Of Boskamp nog steeds kandidaat-trainer is? "Dat hij naar Beveren zou komen, was steeds een voorbarige conclusie. Boskamp is een vriend van me en bewaart mooie herinneringen aan de club. Af en toe komt hij langs om iets te drinken. Meer moet je er niet achter zoeken."

Nu in het nieuws