Derde prov (Copy)

Derde A
BR>

Luchtbalboys 0


Sint-Anneke 2


Luchtbalboys was in de openingsfase zeker niet de mindere van Sint-Anneke. Nadat Andy Wygers een defensieve blunder afstrafte ging Luchtbalboys met alle middelen op zoek naar de gelijkmaker. Jile Verhulst verdubbelde de voorsprong. Ook in de tweede periode ging de thuisploeg tevergeefs op zoek naar de aansluitingstreffer.
Doelpunten: 7' Wygers 0-1, 30' Verhulst 0-2.

Borsbeek 2


Oelegem 2


Een flater in de verdediging werd door Stijn Carron omgezet in een eerste Oelegemse treffer. Borsbeek liet in het begin van de partij de tegenstrever te veel speelruimte op het middenveld. Dave De Weerdt herstelde het evenwicht en bood ploegmaat Michel Van Haecke een tweede doelpunt aan. Stijn Carron sleepte met een subliem hakje toch een punt uit de brand.
Doelpunten: 15' Carron 0-1, 25' De Weerdt 1-1, 28' Van Haecke 2-1, 35' Carron 2-2.

's Gravenwezel 2


Berendrecht 1


De bezoekers kwamen erg vroeg op voorsprong. Ronny Noens schoot net naast de paal binnen. Lang duurde de vreugde niet, want aan de overkant ging een door Tom Van De Peer van aan de hoekschopvlag getrapte voorzet via de paal binnen. Het spel ging in de tweede periode goed over en weer. Mario Van Der Stappen haalde met een knap afstandsschot de drie punten binnen.
Doelpunten: 6' Noens 0-1, 8' Van De Peer 1-1, 77' Van Der Stappen 2-1.

Merksem SC 2


Oude God 1


Oude God kwam na een kwartier spelen tegen de gang van het spel in op voorsprong dankzij een welgemikte kopstoot van Ken Van Kets. Wim Boiy bracht Merksem SC even later langszij. Oude God kwam na de rust beter uit de verf, maar miste een strafschop. Peter Sutherland kopte op de deklat. Wim Boiy kon vanop de strafschopstip toch het winnende doelpunt maken.
Doelpunten: 18' Van Kets 0-1, 20' Boiy 1-1, 90' Boiy 2-1.

Halle 2


Pulderbos 2


In de eerste helft had Pulderbos het veldoverwicht. Dat leverde het openingsdoelpunt van Chris Lens op. Een afgeweerd schot van Dave Troonbeeckx werd door Wilfried Vandeweyer binnen geduwd. Met nog tien minuten te spelen in de tweede helft bracht Jürgen Nauwelaers Halle op voorsprong. Een geharrewar voor de Halse kooi leverde Pulderbos het onverhoopte punt op.
Doelpunten: 16' Lens 0-1, 35' Vandeweyer 1-1, 80' Vandeweyer 2-1, 90' Otten 2-2.

Zoersel 3


FC Merksem 1


Voor de pauze was het al Zoersel dat de klok sloeg. Eric Truyen tekende een verdiend eerste doelpunt aan. Björn Maes dikte in het begin van de tweede helft aan. Gerben Vlaminckx bezorgde FC Merksem met zijn aansluitingstreffer hoop op een gelijkspel. Bart Leeman nam met een derde Zoerselse roos alle twijfels weg.
Doelpunten: 10' Truyen 1-0, 47' Maes 2-0, 51' Vlaminckx 2-1, 60' Leeman 3-1.

Ekeren FC 0


Schilde SK 1


Ekeren domineerde de wedstrijd volledig. De bezoekers lieten het initiatief over aan de gastheren en loerden op de tegenaanval. Dit leverde weinig boeiend voetbal, maar bezorgde Schilde wel de drie punten, tot grote ergernis van de thuisaanhang.
Doelpunten: 27' Goossens 0-1.

FC PP Pulle 1


Broechem 2


De eerste helft werd gedomineerd door Pulle, maar slechts een van de vier kansen werd in een doelpunt omgezet: Leslie Struyf zag hoe zijn doelpoging in het Broechemse doel afweek. Vlak voor de rust verzuimde Pulle de voorsprong te verdubbelen. In het begin van de eerste helft boog Broechem de scheve situatie recht.
Doelpunten: 30' Struyf 1-0, 49' Anthonis 1-1, 53' Van Mechelen 1-2.

Nu in het nieuws