SV Mol behoudt ongeslagen status

Print

Nieuwmoer 3

BR>

SV Mol 4


KALMTHOUT - De thuisploeg nam een snedige start en zorgde voor de eerste dreiging. Doelman Peter Mertens ranselde knap een vrije trap van De Bakker uit de hoek. De eerste tegenstoot van Mol leverde succes op. Stevens strafte een slecht ontzetten af.
Nieuwmoer bracht snel de bordjes in evenwicht toen Roelands een flankvoorzet verzilverde. De thuisploeg bepaalde de eerste helft het wedstrijdbeeld, maar het veldoverwicht resulteerde in weinig gevaar.
In de tweede helft verprutste Stevens de eerste kans en aan de overzijde kopte de volledig vrijstaande Segers een open doelkans naast. Op de tegenaanval kwam Mol met een afgeweken bal van Geerits op voorsprong.
Bij deze fase werd De Bakker zwaar geraakt en diende per draagberrie afgevoerd. Na afloop viel de blessure mee want het bleek om slechts een diepe vleeswonde te gaan.
Roelands zorgde voor een totale ommekeer. Na een hoekschop van Verhaegen kopte hij de gelijkmaker tegen de touwen en even later benutte hij een aarzeling in de verdediging.
Met een vrije trap uit een onmogelijke hoek lukte Stevens de gelijkmaker. Juist voor affluiten werd Mol rijkelijk beloond met de winnende treffer van de ingevallen Irfan Yavus.
In de ruim toegevoegde tijd van dit aantrekkelijk kijkstuk ging een vluchtschot van de ingevallen Brouwers slechts centimeters over.
Scheidsrechter: Dirk Smet.
Toeschouwers: 450.
NIEUWMOER: Cornelissens, Der Kinderen, Francken, De Bakker (62' Brouwers), De Weerdt, Roelands, Corremans, Verhaegen, Van Dijck Jurgen, Segers (77' De Vocht), Van Den Bergh.
MOL: Mertens Peter, Mandervelt, De Wit, Geerits, Schoofs (57' Moreas), Ver Heyen (46' Yavus Irfan), Yavus Rüfet, Nijs, Stevens, Da Costa (77' Verboven), Van Herck.
Doelpunten: 7' Stevens 0-1, 14' Roelands 1-1, 62' Geerits 1-2, 73' Roelands 2-2, 75' Roelands 3-2, 84' Stevens 3-3, 88' Yavus Irfan 3-4.
Gele kaarten: Mandervelt, Van Dyck Jurgen, Yavus Rüfet, De Weerdt, Corremans.
Nu in het nieuws