Tweede prov

Tweede B
BR>

Verbroedering Arendonk 4


Sint-Jozef 0


Arendonk heeft slechts in het laatste kwartier afstand kunnen nemen van Sint-Jozef. In een evenwichtige eerste helft bracht De Bruyn de thuisploeg op voorsprong. Na 65 minuten moest Arendonk met tien man verder na de uitsluiting van Roosen. Nadien kwamen zij op het voorplan en drukten dit uit in nog drie doelpunten. Bezoeker Hermans werd nog uitgesloten.
Doelpunten: 20' M. De Bruyn 1-0, 75' Noboa 2-0, 82' Hermans 3-0, 88' Noboa 4-0.

Oud-Turnhout 5


Kaart 1


Oud-Turnhout domineerde van meetaf aan en kwam reeds na 3 minuten op voorsprong langs Borghs. Borghs, Luyten en opnieuw Borghs zorgden er voor dat de wedstrijd reeds aan de rust gespeeld was. Kaart redde de eer met een strafschop die Van Oproy de uitsluiting kostte. Kaart eindigde met negen na de uitsluitingen van Van Laeken en Van Royen.
Doelpunten: 3' Borghs 1-0, 32' Borghs 2-0, 36' Luyten 3-0, 43' Borghs 4-0, 55' Robeets 5-0, 60' Lemmens 5-1.

Oosthoven 0


Lentezon 2


Lentezon domineerde in de eerste helft en Oosthoven mocht zich gelukkig achten dat de schade beperkt bleef tot een doelpunt van Horsten. Na de rust kwam er meer evenwicht, maar De Houwer, Beugels en Kempen konden de kansen voor Oosthoven niet verzilveren. In de slotfase stelde Muesen de zege veilig.
Doelpunten: 25' Horsten 1-0, 83' Muesen 2-0.

Vlimmeren 1


Merksplas 3


Vlimmeren domineerde voor de rust, maar Vermeiren, Browaeys en Minnen misten de kansen terwijl Browaeys de kruising trof. Kort na de rust werd thuisspeler Gillé uitgesloten en daar profiteerde Merksplas gretig van met doelpunten van Beyens, Van Calster en Van Herpe. Bartholomeeussen redde de eer.
Doelpunten: 52' Beyens 0-1, 65' Van Calster 0-2, 85' Van Herpe 0-3, 88' Bartholomeeussen 1-3.

Meer 2


Poppel 0


Meer nam een goede start, maar liep zich vast op een sterk verdedigend Poppel. Nadat Van der Velden na de rust Meer op voorsprong bracht, pakte Poppel met offensiever voetbal uit, maar vond een attente doelman Janssen op zijn weg. Meer was gevaarlijk op de tegenaanval en dat leverde nog een tweede doelpunt op.
Doelpunten: 53' Van der Velden 1-0, 90' Boeren 2-0.

Brasschaat 2


Zwaneven 2


Na een kwartier keek de thuisploeg tegen een dubbele achterstand aan. Raeymaeckers verzilverde eerst een collectieve aanval en trof later raak met een onhoudbaar schot in de kruising. De ingevallen Yves Van Gorp herstelde in een schitterende eerste helft het evenwicht.
Na de pauze was het vertoon ondermaats en alleen twee vrije trappen van Tibermont zorgden voor enige dreiging.
Doelpunten: 3' Raeymaeckers 0-1, 13' Raeymaeckers 0-2, 24' Yves Van Gorp 1-2, 34' Yves Van Gorp 2-2

Oostmalle 3


Gierle 1


De bezoekers kwamen via Aberdi snel op voorsprong. Gierle bepaalde volledig het wedstrijdbeeld, maar stuitte op een uitblinkende doelman Verwilt. Van Der Stappen herstelde het evenwicht en na een uur kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd. Met twee nieuwe doelpunten zorgde de ouderdomsdeken voor een verdiende, maar overdreven zege.
Doelpunten: 3' Aberdi 0-1, 22' Van Der Stappen 1-1, 66' Van Der Stappen 2-1, 78' Van Der Stappen 3-1.

Gooreind 3


Brecht 2


In het eerste kwartier klommen de bezoekers twee keer op voorsprong, maar de thuisploeg herstelde telkens snel het evenwicht. Kort na de rust lukte Gooreind de winnende treffer en een prima doelman Herrewijn verhinderde hogere cijfers.
Doelpunten: 3' Kustermans 0-1, 4' Mertens 1-1, 11' Van De Velde 1-2, 14' Brant 2-2, 51' Mertens 3-2.

Nu in het nieuws