Tweede prov (Copy)

Tweede C
BR>

Lichtaart 0


Kasterlee 2


Er vielen in de eerste helft slechts een paar halve kansen te noteren. Na de pauze kende Lichtaart pech toen Rens met rood van het veld moest en Verwaest de strafschop binnentrapte. Pogingen van Antonissen, Lipinski en Van Der Schoot kenden geen succes, terwijl Hermans er aan de overzijde 0-2 van maakte.
Doelpunten: 46' Verwaest (strafschop) 0-1, 88' Hermans 0-2.

Heultje 2


Buul 0


De eerste kans voor de thuisploeg kwam er via Smets, maar pas op het halfuur kon Peeters de score openen. Buul was enkel gevaarlijk langs Zlif. In de tweede helft dreef Geudens de score verder op, terwijl Tops een strafschop miste. Beneens (Buul) moest vroegtijdig naar de kant met rood.
Doelpunten: 30' Peeters 1-0, 66' Geudens 2-0.

Branddonk 5


Linda Olen 0


Nadat een eerste schot van Soffers op de lijn gered werd, kende even later toch succes. Linda kwam wat meer opzetten, maar het was Branddonk, dat de score verder opdreef. Na de rust kon de thuisploeg de match rustig controleren en zelfs nog twee doelpunten meepikken.
Doelpunten: 4' Soffers 1-0, 40' Segers (strafschop) 2-0, 44' Keersmaekers 3-0, 73' Soffers (strafschop) 4-0, 87' Segers 5-0.

Rauw 1


Verbr. Balen 0


Rauw had geen studieronde nodig in dit burenduel, want Mario Lievens opende al na 9 minuten de score op aangeven van Dierckx. Er vielen nog een paar kleine kansen te noteren, maar in de tweede helft ging Balen voluit haar kans. De Rauwse verdediging gaf evenwel geen krimp en hield de voorsprong vast.
Doelpunt: 9' Lievens 1-0.

Rosselaar 0


Retie 2


Rosselaar dwong in deze partij weer een resem kansen af, maar door het ontbreken van de spitsen, miste de thuisploeg trefkracht. Retie kende meer geluk, want na 10 minuten opende Tom Keusters de score en in de loop van de tweede helft kon Frank Kaptheijns er zelfs 0-2 van maken.
Doelpunten: 10' Tom Keusters 0-1, 69' Kaptheijns 0-2.

Herenthout 2


Beekhoek 1


In de eerste helft hield de thuisdoelman zijn ploeg tot tweemaal toe recht op pogingen van Lievens, maar Mans kende aan de overzijde meer geluk. De tweede helft was veel attractiever met kansen voor Lievens, Mans en Van Laer. Claessen bracht Beekhoek eerst langzij, maar Vrancken sleepte nog een zege uit de brand.
Doelpunten: 44' Mans 1-0, 62' Claessen 1-1, 89' Vrancken 2-1.

Tongerlo 2


St. Vorst 2


In deze spectaculaire wedstrijd opende Tom Menten de score, maar Buntjens stelde meteen gelijk. In de tweede helft miste Engelen nog een unieke kans, maar Nevelsteen kende even later wel succes. Helsen redde vanop de stip de meubelen voor de thuisploeg, door alsnog een gelijkspel af te dwingen.
Doelpunten: 25' Tom Menten 1-0, 26' Buntjens 1-1, 75' Nevelsteen 1-2, 86' Helsen (strafschop) 2-2.

Zandhoven 3


Oosterzonen 3


Tien minuten voor tijd stonden de bezoekrs nog riant op voorsprong. Een ondermaatse thuisploeg sleepte in de slotfase nog een punt uit de brand.
Doelpunten: 65' Heylen 0-1, 74' Lemmens 0-2, 78' Lemmens 0-3, 80' Verboven 1-3, 83' Vercammen 2-3, 87' Verboven 3-3.
Nu in het nieuws