Derde prov (Copy)

Derde C
BR>

Minderhout 2


Meerle 0


Meerle begon met aanvallende intenties, maar ook de thuisploeg gooide alle remmen los en dit resulteerde in een schot tegen de lat en de openingstreffer op slag van rust. Na de herneming zette Van Gils de thuisploeg op rozen.
Doelpunten: 45' Van Den Langenberg 1-0, 78' Van Gils 2-0.

Tielen 1


Wildert 1


De bezoekers trokken snel van leer, maar het was lang wachten tot De Koninck via een vrijschop zijn ploeg op voorsprong trapte. Na de rust zette de thuisploeg de druk op de ketel. Van Looy miste de kans op de verdiende gelijkmaker, maar die kwam er toch toen de bezoekende doelman de bal in eigen doel werkte.
Doelpunten: 24' De Koninck 0-1, 85' Doelman (own-goal) 1-1.

Vosselaar 2


Dosko 0


Dosko kon slechts in de beginfase, met windvoordeel, even de neus aan het venster steken. Dan nam Vosselaar de teugels in handen en zelfs met tien - Verschueren kreeg rood - domineerde de thuisploeg het wedstrijdgebeuren.
Doelpunten: 25' Vissenberg 1-0, 45' Druyts 2-0.

Flandria 1


White Star 0


Weinig boeiende partij waarin, na een gelijkopgaande eerste helft zonder veel doelkansen, thuisspeler Aerts met rood vroegtijdig naar de kleedkamers werd verwezen. Numeriek in de minderheid kon de thuisploeg in de slotminuten, met een knappe vrijschop van Verbeeck, afstand nemen.
Doelpunt: 85' Verbeeck 1-0.

Loenhout 2


Mariaburg 2


Op tegenaanval opende Gert Van De Mierop de score. Mick Jochems kon een collectieve aanval besluiten met de gelijkmaker. Tien minuten later bracht opnieuw Van De Mierop zijn ploeg een tweede keer op voorsprong. Op slag van rusten strafte Nico Grossen een mistasten van de Loenhoutse doelman af.
Doelpunten: 8' Van De Mierop 1-0, 31' Jochems 1-1, 41' Van De Mierop 2-1, 45' Grossen 2-2.

Exc.Essen 1


Westmalle 2


Essen begon vrij zwak aan de partij en won in de eerste helft geen duels. Steven Adriaensen joeg de bal een eerste keer tegen de netten en Edward Mintjens zorgde ervoor dat Westmalle met een geruststellende tussenstand kon gaan rusten. Richard Van Den Broeck lukte de aansluitingstreffer. Pech hield Essen nadien van de gelijkmaker.
Doelpunten: 25' Adriaensen 0-1, 40' Mintjens 0-2, 70' Van Den Broeck 1-2.

Sint-Job 2


Putte SK 0


Halverwege de eerste helft kwam Sint-Job aan een eerste doelpunt via Filip Van Dooren. Een aanvalsactie die werd opgezet door Johan Verheyen en Steve Geerts werd door laatstgenoemde in doel gewerkt. Putte kon op geen enkel moment zijn wil opdringen aan een niet veel beter Sint-Job.
Doelpunten: 24' Van Dooren 1-0, 85' Geerts 2-0.

M.t.Heide 2


Ol.Essen 1


Maria-ter-Heide had alle moeite van de wereld met Ol.Essen. Na een kwartier stonden de bezoekers voor, dankzij een doelpunt van Marc Van Ginderen. De thuisploeg vatte de tweede helft aan met wat meer offensieve bedoelingen. Stijn Van Gool bracht Maria-ter-Heide langszij. Een voorzet van Van Der Sijpt vloog het Essense doel in.
Doelpunten: 15' Van Ginderen 0-1, 60' Van Gool 1-1, 75' Van Der Sijpt 2-1.

Nu in het nieuws