Derde prov (Copy)

Derde D
BR>

Itegem 4


Zammel 1


Itegem startte met het windvoordeel en dat resulteerde in een 2-0 voorsprong bij de rust. Na de koffie kwamen de bezoekers uit Zammel fel opzetten en een kwartiertje voor het einde lukten zij de aansluitingstreffer. Volgde dan een hevig slotoffensief maar het was Jurgen Peeters die met zijn derde en vierde doelpunt de einduitslag op het bord zette.
Doelpunten: 29' Peeters 1-0, 37' Peeters 2-0, 77' Perkins 2-1, 87' Peeters 3-1, 88' Peeters 4-1.

Houtvenne 3


Noordstar 2


Noordstar was in de eerste helft de betere ploeg en Engels bracht de bezoekers dan ook verdiend op voorsprong. Na de pauze stelde Filip Helsen gelijk, maar Bert Meir leek de match te beslissen. Houtvenne gaf evenwel nooit op en in een spannende slotfase deden Van de Ven en Naegels de balans overslaan.
Doelpunten: 13' Engels 0-1, 60' Filip Helsen 1-1, 70' Bert Meir 1-2, 89' Van de Ven 2-2, 91' Naegels 3-2.

Exc. Vorst 3


Ezaart 2


Hannes opende meteen de score voor de bezoekers, maar Aerts maakte vanop de stip gelijk. Even later zorgde Van Uytsel voor een voorsprong en Vorst ging ook daarna fors door. Na de pauze nam Ezaart meer initiatief, maar verder dan de aansluitingstreffer van Thaels geraakten de bezoekers niet.
Doelpunten: 5' Hannes 0-1, 7' Aerts (strafschop) 1-1, 23' Van Uytsel 2-1, 44' Bergen 3-1, 54' Thaels 3-2.

Oevel 4


Netezonen 0


Het eerste halfuur viel er weinig te beleven, tot Laenen het veldoverwicht van Oevel kon verzilveren. Net voor de rust maakte Van Geel er 2-0 van, maar nog gaf Netezonen zich niet gewonnen. De bezoekers kwamen af en toe gevaarlijk opzetten, maar misten trefkracht, wat bij Oevel niet het gevas was.
Doelpunten: 36' Laenen 1-0, 40' Jef Van Geel 2-0, 64' Jef Van Geel 3-0, 75' Van Springel 4-0.

Herselt 0


Grobbendonk 0


De toeschouwers kregen een erg sportieve wedstrijd te zien, met twee ploegen die voluit hun kans waagden. Bij de thuisploeg waren vooral Van Eepoel, Helsen en Van Calster gevaarlijk, terwijl Heylen en Tops aan de overzijde voor het meeste gevaar zorgden. Ondanks de grote aanvalsdrift, kwam niemand tot scoren.

St. Dimpna 1


Hulsen 1


De eerste kansen waren voor Hulsen, maar na een kwartier herstelde de thuisploeg het evenwicht. De Gelenaars dwongen ook een resem kansen af, maar verzilverden er maar één. Na de pauze namen de bezoekers het voortouw en Heselmans bracht Hulsen dan ook verdiend langzij.
Doelpunten: 38' Branckaerts 1-0, 70' Heselmans 1-1.

KFC Mol 0


Booischot 0


De twee ploegen maakten er een erg gesloten wedstrijd van, want ze gaven mekaar geen duimbreed toe. De toeschouwers kregen slechts een paar keren de kans om zich te verwarmen en de 0-0 eindstand was dan ook terecht. Booischot kwam in de slotfase nog wel gevaarlijk opzetten via Verbert, maar een doelpunt kwam er niet.

Bouwel 5


Hulshout 1


Al na zes minuten zette Nico Janssens de thuisploeg op het goede spoor, maar Hulshout kwam nog langszij via Bruynseels. In de tweede helft herpakte Bouwel zich en na de verlossende goal van Celis eiste Nico Janssens de hoofdrol op. In de slotfase bracht hij zijn dagtotaal op vier doelpunten.
Doelpunten: 6' Janssens 1-0, 17' Bruynseels 1-1, 60' Celis 2-1, 70' Janssens 3-1, 75' Janssens 4-1, 80' Janssens 5-1.
Nu in het nieuws