C7 stuk 14

Print
Eerste provinciale Brabant
BR>

Woluwe 3


Kampenhout 0


Pittige wedstrijd waarin twee schoonbroers, namelijk Alain Balis bij Woluwe en Bert Goovaerts bij de bezoekers, tegenover elkaar stonden. De thuisploeg kon de weinige kansen wel verzilveren. Een schot van Nico Van Nerum strandde op de lat, maar Van Houdenhuyze tikte de rebound binnen.
Toen Vanderbauwhede te kort terugkopte op doelman Van Keerberghen was Van Nerum er als de kippen bij om binnen te tikken. Gerd Balis maakte met een verrassend afstandsschot een einde aan de verzuchtingen van de bezoekers. Gele kaarten waren er voor Alain Balis, Goovaerts en Buekenhout.
Doelpunten: 31' Van Houdenhuyze 1-0, 75' Van Nerum 2-0, 79' Gerd Balis 3-0.

Boortmeerbeek 4


Ukkel 3


De studieronde duurde ongeveer een kwartier. Dan bracht Benkabi de bezoekers op voorsprong, maar na een prachtige individuele actie stelde Matadi gelijk. Kort na de hervatting knalde bezoeker Rodriguez raak, maar nog binnen dezelfde minuut was De Bruyn er als de kippen bij om het leer binnen te knallen nadat De Roeck tegen de paal had geschoten. De thuisploeg was nu gelanceerd en klom kort daarna op winst. Hofkens trapte een hoekschop gemeten op het hoofd van De Bruyn, die binnenknikte. De gasten legden zich echter niet bij het verdict neer en Rodriguez zette de bordjesman nogmaals aan het werk. Zestig seconden later mochten de thuisaanhangers opnieuw juichen toen Matadi de bal, op aangeven van De Bruyn, met een raak vluchtschot tegen het vlechtwerk knalde.
Doelpunten: 19' Benkabi 0-1, 31' Matadi 1-1, 47' Rodriguez 1-2, 48' De Bruyn 2-2, 52' De Bruyn 3-2, 61' Rodriguez 3-3, 62' Matadi 4-3.
Nu in het nieuws