Vierde draw voor Muizen

Print
Brabant
BR>ANTWERPEN - Muizen is er niet in geslaagd de eerste thuiszege te laten optekenen. Tegen gast Tempo Overijse werd het 1-1. Meteen het vierde gelijkspel voor de ploeg van oefenmeester Mon Temmerman.
"We speelden een zwakke wedstrijd, zeker tijdens de eerste periode, waarin we via Steven Peelaerts nochtans op voorsprong kwamen", aldus kapitein John Claes. "Nog voor de rust herstelden onze gasten het evenwicht. Na de kampwissel voerden de bezoekers wel het hoge woord. Een kwartier voor het einde moesten ze met tien man verder na de uitsluiting van Van der Sande. Wij slaagden er echter niet meer in om de drie punten thuis te houden. Ik denk wel dat Tempo Overijse tot de kanshebbers op promotie behoort", besloot John Claes.
Kapelle-op-den-Bos blijft het bijzonder goed doen. De ploeg van Staf Robberechts won nu voor de vierde maal op rij. Thuis tegen Weerde won groen-wit met 4-0 cijfers. Ronald Alewouters en Hans Borremans knalden raak tijdens de eerste speelhelft en na de pauze kwam Tim Van Campenhout op de proppen. Hij zette de netten nog tweemaal bol.
Nu in het nieuws