White Boys behaalt eerste seizoenzege

Print

Grembergen 1

BR>

White Boys 2


In een zwakke eerste helft bracht De Maesschalck Grembergen op voorsprong. Een verdiende bonus die echter kort na de herneming ongedaan werd gemaakt toen Truyens een voorzetschot via de staander zag binnenwaaien. Hierdoor kwam White Boys meer in de wedstrijd. Een kwartier voor tijd profiteerde Truyens van balverlies bij Grembergen om White Boys aan de eerste seizoenszege te helpen.
Doelpunten: 12' De Maesschalck 1-0, 47' Truyens 1-1, 75' Truyens 1-2.

RC Wetteren 2


JV Kruibeke 1


Wetteren was veruit het meest in balbezit maar liep zich herhaaldelijk vast in de door Kruibeke opgezette buitenspelval. Kruibeke was trouwens met een defensieve opdracht naar Wetteren gekomen. Slechts één maal verlieten zij deze stelling, meteen goed voor een doelpunt van Raaymakers. In de slotminuten kreeg Wetteren uiteindelijk toch nog loon naar werken.
Doelpunten: 62' De Smet 1-0, 63' Raaymakers 1-1, 85' Bauwens 2-1.

Stekene Sp. 6


Serskamp 1


Na een langs beide kanten zwakke eerste helft mocht Stekene met een kleine bonus gaan rusten. Stekene klom op voorsprong door een own-goal van De Mulder maar zag Schepens even later de gelijkmaker scoren. De Maesschalck nette uiteindelijk de 2-1. De gouden driehoek De Maesschalck-Leest-Audenaert zorgde in de tweede helft voor de ruime cijfers.
Doelpunten: 12' De Mulder 1-0, 26' Schepens 1-1, 32' De Maesschalck 2-1, 55' Leest 3-1, 64' Audenaert 4-1, 80' Leest 5-1, 88' De Maesschalck 6-1.

Sint-Gillis-Waas 5


Melsele 1


In de slotfase van een weinig boeiende eerste helft kon Belfassi de thuisploeg op voorsprong brengen. Pas halfweg de tweede periode ontbond Sint-Gillis-Waas zijn duivels. Belfassi (tweemaal), De Wilde met een prachtige vrijschop en Huari zetten de forfaitcijfers op het bord. In de slotminuut lukte Jubitana de eerredder.
Doelpunten: 38' Belfassi 1-0, 68' Belfassi 2-0, 70' Belfassi 3-0, 75' De Wilde 4-0, 87' Huari 5-0, 89' Jubitana 5-1.

Berlare 1


Robur 1


Een terecht gelijkspel in een wedstrijd waarin Berlare de eerste en Robur de tweede periode domineerden. Tegen het spelbeeld in zette Mathias Dupont Robur op voorsprong maar vijf minuten later nette De Vlieger de gelijkmaker. Nog voor de rust zag Thomas Dupont een strafschop door Merckx gestopt. In de tweede periode was het vooral Merckx die de Berlare-meubelen redde.
Doelpunten: 15' Mathias Dupont 0-1, 20' De Vlieger 1-1.

Kallo 0


Kemzeke 0


Ondanks een opmerkelijk veldoverwicht slaagde Kallo er niet in om Kemzeke-doelman De Maeyer te verschalken. Een schot van Van Elst dat de paal scheerde en enkele schuchtere pogingen van De Paepe, Ydens en Heyrman waren omzeggens de enige wapenfeiten. Toen De Munck in de slotminuut een wanhoopspoging waagde kreeg Kallo nog ei zo na het deksel op de neus.

HO Kalken 4


Schellebelle 1


Een overmoedig Schellebelle was het meest in balbezit doch de gevaarlijkste kansen waren voor de thuispleog. Eén hiervan werd door De Moor benut om Kalken op voorsprong te tillen. Hetzelfde spelbeeld in de tweede periode waarin Schellebelle op gelijke hoogte klom via Schepens maar nadien door Bart Praet en topschutter Ferry Baes op haar zwakheden werd gewezen.
Doelpunten: 18' De Moor 1-0, 73' Schepens 1-1, 80' Bart Praet 2-1, 87' Ferry Baes 3-1, 89' Ferry Baes 4-1.

Oudegem 0


VK Hamme 0


Weinig opwindende partij tussen twee ploegen die onder geen enkel beding wilden verliezen. De toeschouwers werden dan ook vergast op een erg mager, pigmentloos, potje voetbal zonder ook maar één enkele doelkans.
Nu in het nieuws