Tielrode laat Sombeke geen kans

Tielrode 4

BR>

Sombeke 0


Sombeke kwam nooit in het stuk nooit. Tielrode drukte de bezoekers vanaf de eerste seconde op de eigen helft en zette nog voor de rust de eindstand op het bord. White Star probeerde in de tweede helft nog wat te forceren, maar de spitsen konden niet in stelling worden gebracht. Verder dan enkele halve kansjes kwamen ze niet, Tielrode controleerder verder rustig de wedstrijd.
Doelpunten: 32' Strobbe 1-0, 38' De Wolf 2-0, 44' De Wael 3-0, 64' Ternest 4-0.

Bazel 1


Doorslaar 1


De verdedigers gaven bij beide teams de aanvallers nauwelijks een schijn van een kans. Het spel ging snel heen en weer, maar de bal geraakte vaak niet voorbij het middenveld. De ploegen beproefden hun geluk dan maar met hoge ballen, met enkele schaarse kansen tot gevolg. In de tweede helft vielen nog welgeteld twee degelijke kansen: De Keersmaeker trof de onderkant van de deklat en wat later moest keeper Vercauteren de bal nog eens uit de voeten van de doorgebroken Laureys halen.
Doelpunten: 4' De Keersmaeker 1-0, 44' Boone 1-1.

Sint-Pauwels 3


Meerdonk 5


Meerdonk was de thuisploeg op alle vlakken de baas: sneller in de combinaties, aggressiever in de duels. De bezoekers beheersten het middenveld en de Sint-Pauwelse verdediging acteerde onzeker. De thuisploeg kwam wel op voorsprong en wist ook nadien nog twee keer te scoren, maar moest over de gehele wedstrijd de wet van de sterkste ondergaan.
Doelpunten: 5' De Cock 1-0, 35' Coppieters 1-1, 38' Vergauwen (own-goal), 44' De Waele 1-3, 55' Lebon 2-3, 60' Salle 2-4, 75' Van Der Heyden 2-5, 78' De Roos 3-5.

Sinaai 0


Eksaarde 3


Sinaai domineerde de volle negentig minuten, maar betaalde de prijs voor de inefficiëntie vooraan. Eksaarde klom op voorsprong na een te korte terugspeelbal bij de thuisploeg. Voordien had keeper De Smet van de bezoekers zijn ploeg al enkele keren voor een achterstand behoed. Ook op de talloze andere doelkansen van Sinaai, pakte hij elke bal die binnen de palen terechtkwam.
Doelpunten: 39' Gerlo (strafschop) 0-1, 84' David 0-2, Van Peteghem 0-3.

Oostakker 1


Vrasene 1


De bezoekers namen in de eerste helft een afwachtende houding aan, Oostakker trok resoluut in de aanval, met goed gevolg na een goed kwartier. Bordui probeerde bij Vrasene de bakens te verzetten en slaagde daar beter in toen hij achter de spitsen kwam postvatten, zonder gevaar evenwel. Ook na de rust bleef Oostakker de lakens uitdelen, doelman Van Roeyen hield zijn ploeg recht en Smagghe zorgde nog voor de onverwachte gelijkmaker.
Doelpunten: 17' Sennesael 1-0, 79' Smagghe 1-1.

Gerda 5


Kieldrecht 1


Gerda speelde een degelijke eerste helft en zorgde voor meer spektakel voor doel dan de bezoekers. In de tweede helft kwam Kieldrecht iets beter voor de dag, maar de beste doelkansen waren nog altijd voor Gerda, waar de vervangers van het legioen geblesseerden geen krimp gaven.
Doelpunten: 11' Rotthier 1-0, 28' Heyrman 2-0, 42' Van Duyse 2-1, 65' Karel Van Bossche 3-1, 84' Van Poucke 4-1, 89' Heyrman 5-1.

Zaffelare 2


Straatje 2


Een onkennelijk zwak Zaffelare incasseerde in de eerste helft en kort na de rust een 0-2 achterstand en het mocht van geluk spreken dat de score niet hoger opliep. Trainer Boone van de thuisploeg voerde daarop drie vervangingen door en de wedstrijd kantelde volledig. Nu dicteerde de thuisploeg de wet, klom op gelijke hoogte en liet nog enkele kansen op de zege liggen.
Doelpunten: 28' Elegeer 0-1, 50' Segers 0-2, 74' Wulteputte 1-2, 80' Van Laere 2-2.

Klinge 1


Rupelmonde 5


Rupelmonde overspeelde de thuisploeg van bij de start compleet en Thoen zorgde al na tien minuten voor de voorsprong. Pas in de tweede helft kregen we een iets vinniger Klinge te zien, met een doelpunt tot gevolg, maar Rupelmonde herstelde snel het evenwicht en dikte de score verder aan. Doelman Ferket verhinderde een nog zwaardere nederlaag.
Doelpunten: 10' Thoen 0-1, 25' Van Bogaert 0-2, 39' Vercauteren 0-3, 44' De Vogel 0-4, 50' Struylaert 1-4, 74' De Vogel 1-5.

Nu in het nieuws