langs de lijn

Print
Sinds Wuytack is uitgevallen (in Grembergen) claimt Wim Waegeman noodgedwongen een ander systeem. "Een systeem dat ons duidelijk niet ligt en ons vandaag wellicht twee punten heeft gekost", zegt de Oudegem-trainer.
BR> "Dame Fortuna die de voorbije weken soms iets te nadrukkelijk onze kant koos, liet het deze keer wat afweten. Het gevolg was dan ook merkbaar: we werden onvoldoende beloond voor de geleverde inspanningen", vond Kallo-trainer Ludo Janssens.
De pech met de doelmannen blijft maar aanslepen bij SK Grembergen. In de nacht van zaterdag op zondag had Sam Van Haver een zwaar verkeersongeval. De ongelukkige keeper is opgenomen in het ziekenhuis. Hierdoor werd Peter Criel, een veldspeler, tussen de palen geposteerd. Criel kweet zich behoorlijk van zijn taak alhoewel de eerste White Boys-goal te vermijden was. Intussen is Philip Govaert nog altijd herstellende van een kwalijke trap eind vorig seizoen tegen Schellebelle.
Serskamp beëindigde de wedstrijd in Stekene met negen. Kort na de rust werd Vergauwen uitgesloten na een fout op Verdonck. Met nog een kwartier te gaan kreeg Bechir Menir, na een fout op De Maesschalck, een tweede keer geel.

Nu in het nieuws